The Avocado Show opent nieuwe locatie in Brussel

Het populaire avocado restaurant ‘The Avocado Show’ opende een tweede vestiging in Brussel bij. Na het overdonderend succes in de Anspachlaan kunnen liefhebbers vanaf nu ook terecht in de Jean Stasstraat om te genieten van heerlijke avocado gerechten als ontbijt, brunch, lunch of diner. Dit allemaal in de kenmerkende, kleurrijke en gezellige inrichting van The Avocado Show waar plek is voor een 60-tal foodies. De inmiddels herkenbare iconen: de roze design bank voor de bekende groene plantenwand, de neon verlichting en colorblocks; alles is hier aanwezig.

“De Brusselaars lieten duidelijk blijken dat ze fan zijn van onze unieke avocado gerechten. Hun enthousiasme en liefde werkte zo aanstekelijk, dat we besloten om wederzijds te laten zien hoeveel liefde wij hebben voor de stad door een tweede vestiging te openen in het hart van Brussel.”  Vertelt de trotse Julien Zaal, mede-oprichter en CEO van The Avocado Show. “Sinds we met The Avocado Show begonnen is onze missie om een glimlach op het gezicht van avocado liefhebbers over de hele wereld te toveren en duurzame avocado productie te promoten. We zijn dan ook ontzettend enthousiast om die missie verder te mogen zetten met onze tweede vestiging in de historische hoofdstad.”

Sinds de opening van het eerste restaurant in Amsterdam in 2017 is The Avocado Show uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. De gerechten en het concept sloegen onmiddellijk aan en eigenaars Ron Simpson en Julien Zaal breidden het restaurant al snel uit naar Brussel, Londen en Madrid. Dankzij de grote fanbase ontwikkelde men ook een eigen merchandise collectie, kookboek en documentaire over duurzame avocado’s.

The Avocado Show serveert hun signature ‘Pretty Healthy Food’: gerechten die naast lekker en gezond, ook bijzonder mooi gestyled zijn. Alle fotogenieke gerechten zijn bovendien ook allemaal gemaakt van duurzame avocado’s. Op de kaart staan onder meer: de iconische avocado Bun Burger, de kunstzinnige Avo Garden, de wereldberoemde Salamango poké bowl en natuurlijk de Avo Fries om de vingers bij af te likken. Liefhebbers kunnen vanaf 22 Maart, naast de Anspachlaan in Brussel, ook in de Jean Stasstraat terecht om te genieten van de geweldige sfeer en heerlijke avocado kunstwerkjes.

Het restaurant is geopend van zondag tem donderdag : 10h00 – 17h00 en op vrijdag en zaterdag: 10h00 – 20h00

www.theavocadoshow.com