The Dominican hotel X Humphrey chez Pias

The Dominican Hotel en Humphrey [Chez Pias], beide gelegen in Brussel, slaan de handen in elkaar tot de HORECA weer opent. Gasten van het hotel krijgen voortaan een heerlijk Belgo-filipino menu geserveerd, verzorgd door Glen Ramaekers en zijn team. Voor het eerst werkt het hotel samen met een extern restaurant, dat zich sinds de coronacrisis enkel met afhaalmenu’s moet redden. Een win-winsituatie voor beide partijen!

The Dominican Hotel

The Dominican is de bestemming voor elegantie in het centrum van Brussel. Het hotel telt 150 stijlvolle kamers, 3 multifunctionele vergaderruimten, een privé binnenplaats en een bruisende Lounge Bar. The Dominican streeft ernaar de tradities van Brussel en de geschiedenis van het gebouw te integreren in een hypermodern hedendaags design en het ultieme in stijl en comfort.

Humphrey [Chez Pias]

Humphrey [Chez Pias] is een Filippijns restaurant in hartje Brussel, uitgebaat door Glen Ramaekers en zijn partner Julie De Block. Ze verzorgen wekelijks een nieuw afhaalmenu, in Filipino Style. Ze beperken zich niet enkel tot de activiteiten van het restaurant. Naast de afhaalboxen hebben ze ook nog een winkeltje met lokale producten, een catering dienst voor events en een eigen groentetuin.

Dine, Cocktail & Sleep

Samen lijken de twee ondernemingen een match made in heaven! Al zeker tot en met 1 mei – want natuurlijk hopen de twee zaken zo snel mogelijk terug open te mogen gaan – kan je jouw verblijf boeken bij The Dominican en kiezen voor een “Humphrey Night”. Het diner wordt geserveerd in een aparte ruimte, met uitzondering van de suites.

Reserveren kan via de website, via e-mail of via telefoon (+32 (0)2 203 08 08). Na het boeken neemt Humphrey contact op met de hotelgasten om de details af te ronden. Voor een kamer voor 2 personen, inclusief ontbijt en diner, betaal je 309 euro. Een suite, inclusief ontbijt en diner, start vanaf 409 euro. Time to relax in our elegant hideaways.

Het menu –> www.humphreyrestaurant.com