There’s new granola in town: Xavies’ lanceert ambachtelijke Aardbei quinoa Granola

Het Belgische Xavies’ is een onvervalste granolavirtuoos die blijft verrassen met nieuwe smaken, ingrediënten en out of the box recepten. Het assortiment van negen heerlijke granolavarianten wordt dit najaar aangevuld met een nieuwe fruitige soort: de Aardbei Quinoa Granola. Verrassend krokant, fris en net zo ambachtelijk eerlijk als zijn oudere soortgenootjes.

No nonsense recepten

Xavie Battel, de leading lady achter Xavies’ Granovie, maakt haar granola volledig ambachtelijk en volgens eigen recepten. Geen geraffineerde suikers, geen chemische additieven en enkel de beste ingrediënten zijn goed genoeg voor Xavies’ granola. En dat proef je ook meteen in de nieuwe Aardbei Quinoa variant!

Een bord vol zomerse energie, ook (en vooral) in het najaar

De nieuwe Aardbei Quinoa granola bevat net als de Xavies’ Kokos Kaneel gepofte quinoapops, die zorgen voor een heerlijke crunch. De gevriesdroogde aardbeien geven de granola een frisse, fruitige toets die een vleugje zomer in je bordje brengt, zelfs in het putje van de winter. Ideaal toch, om energiek de dag te starten? De granola is beschikbaar in zakjes van 300g, 500g of 1 kg, of je opteert voor de prachtige glazen Xavies’ bokalen waarvan het etiket zelfs personaliseerbaar is. Lekker, gezond én nog mooi ook!

Een blik op de ingrediënten

Xavies’ Aardbei Quinoa bevat havervlokken, lijnzaad, sesamzaad, zonnebloempitten, pompoenpitten, speltvlokken, agavesiroop, rijst, quinoa 3 %, gevriesdroogde aardbei 2%, ruwe rietsuiker, honing, kaneel. Dat is alles.

Xavies’ Aardbei Quinoa Granola is te koop via de webshop www.xavies.be en in zo’n 300 detailhandels. Alle adressen zijn te vinden via de store locator op de website.

Xavies’ Aardbei Quinoa Granola kost 7,60€ voor een zakje van 300gr.