Uniek in de hotelsector !

Hotel Heritage (Brugge) schaft een ontsmettingstoren aan tegen covid.

Terwijl hotels en andere bedrijven worstelen om te overleven in het midden van de covid-19 pandemie, heeft het Hotel Heritage (5 *) in Brugge net een gloednieuwe technologie toegepast die het toelaat om veilig open te blijven en terug te keren naar een periode van normaliteit. Het is een UV-C-desinfectietoren die zowel de lucht als de oppervlakken desinfecteert.

De in de VS ontworpen toren maakt gebruik van de wetenschap van UV-C-licht om een groot aantal ziekteverwekkers te vernietigen, waaronder het coronavirus (SARS-CoV-2). Het Ultraviolet(UV-C)-licht straalt een kortgolvige straling uit en zet daarmee een chemische reactie in gang die 99,9% van de ziekteverwekkers vernietigt, wat essentieel is voor de toekomst en bloei van onze economie.

Deze toren heeft reeds bewezen dat hij ziekenhuizen, cruiseschepen, restaurants, commerciële ruimten, klaslokalen, gezondheidszorgfaciliteiten en andere ruimten op grote schaal met ongeëvenaard gemak en efficiëntie desinfecteert.

Als het op gastvrijheid aankomt, is niets belangrijker voor gasten dan netheid, en het is duidelijk dat hotelexploitanten een schone, zorgeloze omgeving voor gasten willen creëren.   Plaats de Tower gewoon in het midden van een ruimte en totale desinfectie wordt in 5 minuten bereikt.

Jim Mischel, hoofd van het Amerikaanse bedrijf dat de toren heeft ontwikkeld, beweert zelfs dat “hotels met deze technologie in feite veiliger kunnen zijn dan de huizen van de gasten zelf.”

Genoeg om ons nog meer zin te doen krijgen om zorgeloos terug te keren naar hotels!

Hotel Heritage – Niklaas Desparsstraat 11- 8000 Brugge – Tel +32 (0)50 444 444 – www.hotel-heritage.com – www.lemystique.be