VIAJE: Het onovertroffen adres in hartje Brussel

Een Brussels culinair rendez-vous in het unieke kader van het Grand Casino Brussels VIAGE heropende op 4 oktober.

Bij VIAGE Grill worden culinaire hoogstandjes bereid in een 360° Australische grill, uniek in Brussel. Het restaurant opende in oktober 2019 waardoor het de kans nog niet kreeg om zijn vleugels uit te slaan. Elke dag, van 18.00 uur tot 02.30 uur, staat het culinaire team klaar om heerlijke vleesgerechten van unieke Europese kwaliteit en herkomst op je bord te toveren, evenals vers gegrilde vis en zeevruchten. De combinatie van het trendy decor van VIAGE Grill en de fascinerende sfeer van het casino dragen bij tot een unieke ervaring.

Een “gegrild” menu voor alle smaken

Sommigen noemen het een grill, anderen een barbecue of een bbq, maar één ding is zeker: de gerechten die worden geroosterd op de Australische 360° grill, ook wel de “rock star” onder de grillovens genoemd, zijn om vingers en duimen bij af te likken. Dankzij de hitte van de grill wordt elk stukje vlees, kip of vis onmiddellijk dichtgeschroeid. Het resultaat? Een heerlijk sappig stukje vlees, knapperige groenten of krokante fish & chips.

Liefhebbers van vlees of vis

Op het menu staan uitzonderlijke vleessoorten van de beste en meest gerenommeerde leveranciers uit Europa: een zuivere filet (100% Angus, Schotse Hooglanden) ofwel een onglet (België, Vlaamse Ardennen) of ander gerijpt vlees. Grillen wilt niet per se vlees zeggen. Rechtstreeks uit de zee staan op het menu de Noorse gerookte zalm of een Canadese gegrilde kreeft.

Een kaart voor elke fijnproever

Om te beginnen serveren we “sharing appetizers” zoals langzaam gegaard buikspek, op oosterse wijze gemarineerd, of heerlijke kroketten van gerijpt rundvlees.

Een van onze “signature gerechten” is een in hooi gerookt kalfskroontje, afgebakken op onze grill. Het wordt geserveerd op een originele tafelsmoker samen met een gepofte spekaardappel en een met rook geïnfuseerde saus.

Ook de “crab cakes” zijn een favoriet van onze klanten, een Amerikaanse klassieker die wij maken met Noorse sneeuwkrab met een huisgemaakte pikante remoulade saus.

Voor mensen die een lichte maaltijd verkiezen, hebben we heerlijke salades of mooie vegetarische gerechten zoals de linzencurry met zoete aardappels, spinazie en naanbrood.

Een fascinerende sfeer

VIAGE Grill combineert in het hartje van Brussel de sfeer van een echt steakhouse met een warme, familiale sfeer. De ruwe vloer weerspiegelt helemaal het robuuste imago van een Amerikaans steakhouse, terwijl de gebruikte materialen, zoals leer en hout, samen met de warme kleuren het restaurant een gezellige sfeer geven.

Let op: als u uw tafel online reserveert, hoeft u de toegangskaart van €10 niet te betalen die normaal vereist is om het casino binnen te komen. Deze kaart kan bij de receptie worden verkregen.

Het restaurant is elke dag van 18.00 tot 02u30 toegankelijk via het Grand Casino Brussels VIAGE, Anspachlaan 30, 1000 Brussel. De minimumleeftijd bedraagt 21 jaar. Toegang enkel op vertoon van een geldige identiteitskaart. Gasten die online boeken, hoeven de verplichte lidmaatschapskaart aan de ingang van het casino niet te betalen.

Een knipoog naar uw geluk

Om u in de stemming te brengen voor het spel laten we het roulettewiel voor u draaien. Als de bal op het getal van de dag van uw bezoek valt, wint u een waardebon voor VIAGE Grill ter waarde van € 100. Als de bal op nul valt, bieden wij u een fles sprankelende cava aan. www.viage.be

Online reserveren via Resengo : https://wwc.resengo.com/viage_grill_brussel.