Wie wordt de Chaudfontaine Lady Chef of the year 2017 ?

STEMMEN KAN TOT EN MET 30 JUNI OP www.ladychef.be

De zoektocht naar de Chaudfontaine Lady Chef of the Year 2017 is van start gegaan. Van 1 juni tot 30 juni 2017 middernacht kan iedereen via www.ladychef.be zijn of haar stem uitbrengen voor de vrouwelijke chef-kok die hem of haar het meeste kan bekoren. Wie stemt, maakt bovendien kans op een etentje voor 4 personen in het restaurant van de winnares.

Wie de begeerde titel ‘Chaudfontaine Lady Chef of the Year 2017’ achter haar naam mag zetten, dat zal afhangen van stemmen van zowel het publiek als een jury van culinaire recensenten. Zij mag zich vervolgens aansluiten bij het rijtje van Lady Chefs zoals Julie Baekelandt (2016 – C-Jules, Zottegem), Anne-Sophie Breysem (2015 – De Kwizien, Hasselt), Ingrid Neven (2010 – Pazzo, Antwerpen), Sofie Dumont (2009 – Les Eleveurs, Halle) en vele anderen.

Voor Julie Baekelandt was de titel van Chaudfontaine Lady Chef of the Year 2017 de kroon op het werk. “Ik ben heel blij met die titel,” beaamt Julie, “hij stond al lang op mijn verlanglijstje. Niet alleen motiveert het me om er als chef voor te blijven gaan, het fijne aan deze award is dat hij toont dat vrouwen evenwaardig zijn in de keuken. Het is belangrijk dat dit onder de aandacht komt. Ik ben dan ook erg fier dat ik de titel ‘Lady Chef’ voor altijd mag blijven dragen.”

De verkiezing Lady Chef of the Year is een initiatief van Green Seed Belgium en wordt dit jaar voor de 27ste keer georganiseerd.

Benieuwd naar de kandidaten en hun restaurants? Neem een kijkje op de website www.ladychef.be en breng je stem uit!

Belangstellenden kunnen de wedstrijd van dichtbij volgen op de Facebookpagina van Chaudfontaine Lady Chef of the Year