WOK Dynasty Boortmeerbeek – 4 m hoge boeddha absolute eyecatcher

Wok Dynasty Food Experience Boortmeerbeek opende haar deuren met een spectaculaire blikvanger: een boeddhabeeld van maar liefst 4 meter hoog en 200 kilo zwaar verwelkomt de gasten in een hedendaags interieur boordevol gezellige houtaccenten en warm licht.

De Leuvense artiest Pieter Janssens is ronduit tevreden met het resultaat: “Ik had nog nooit een boeddha gemaakt en vond het een fantastische uitdaging. Ik heb me geïnspireerd op de grootste ter wereld, die van Tian Tan in Hongkong. Het was een waar huzarenstukje om een boeddha van 4 meter hoog te maken. Uren sculpteren, patineren… maar het resultaat is werkelijk oogverblindend”, vertelt hij enthousiast.

Ook Changying Wu, zaakvoerder van Wok Dynasty, is heel blij met deze eyecatcher: “In al onze restaurants vind je boeddha’s, maar in deze nieuwe zaak beschikten we over voldoende ruimte om een megagrote boeddha te plaatsen. Samenwerken met een Leuvense kunstenaar was voor mij ook heel speciaal, want in Leuven is het voor ons toch allemaal begonnen.”

Wok Dynasty Food Experience Boortmeerbeek pronkt niet enkel met een prachtige boeddha, het restaurant biedt ook plaats aan 250 gasten die culinair kunnen genieten van een verrassende combinatie tussen Oosterse en Mediterrane gerechten in een cosy decor met warme, trendy houtaccenten en sfeervol licht.wok-dynasty-btmbk2

De Chinese meesterkoks toveren graag de overheerlijkste Oosterse gerechten op tafel. Start met een lekker soepje of één van de vele warme en koude voorgerechten, waaronder verse sushi, dimsum, een stukje pizza of een frisse zuiderse salade. Laat dan een knapperig stuk vlees of vis klaarmaken door de teppanyaki-kok en stel vervolgens je eigen wokschotel samen met jouw favoriete ingrediënten. Kies je favoriete saus en de chef goochelt in een mum van tijd jouw persoonlijk wokgerecht op je bord. En last but not least kan je nog genieten van een onweerstaanbaar dessertbuffet.

Wok Dynasty Food Experience Boortmeerbeek: een unieke combinatie tussen Oost én West!

Praktische info: Wok Dynasty Food Experience Boortmeerbeek

Leuvensesteenweg 130A – 3191 Hever (Boortmeerbeek) – T. 015 220 006

Ruime parking – open dinsdag tot zondag van 12U – 14U30 & 17U30 – 23U.- maandag gesloten.

Prijs: Lunch DI tem ZAT  –  18,50 euro – Diner DI tem DO – 26 euro  -Diner VRIJD tem ZO  27,50 euro – Lunch zondag  – 27,50 euro