Xavies’ Grabovie pakt uit met limited edition

Christmas Spice Blend – Christmas Magic als ontbijt

De feestperiode van 2020 wordt op z’n zachtst gezegd apart. Reden te meer om zelf te zorgen voor wat extra warmte, extra licht in de duisternis en extra lekkers. Het Belgische ambachtelijke granolahuis Xavies’ sloeg alvast aan het bakken om een limited edition granola te brengen die de smaakpapillen meteen in feeststemming brengt.

Feestelijk ontbijt

De smaak van kerst is de smaak van traditie. Van gevulde kalkoen, kroketjes en veenbessen. Doe daar een vibe bovenop van lichtjes in de boom, cadeautjes eronder en de geur van gebak met kaneel en je hebt dat archetypische kerstrecept. Heerlijk toch? Voor Xavies’ mag de feestvibe gerust beginnen bij het ontbijt, om alvast in de stemming te komen voor het moment suprême of de morning after.

Geef eens granola

De nieuwe limited edition Christmas Spice Blend verenigt alle ingrediënten die smaken naar feest dankzij de toevoeging van de magische gingerbread spices die onlosmakelijk verbonden zijn met kerst. Een vleugje kaneel, gember, pecannoten, gepofte quinoa, havervlokken, pitten en zaden, op smaak gebracht met natuurlijke agavesiroop zorgen voor de krokante christmas magic van ’s ochtends vroeg. De verpakking met het oer-kerstige hulsttakje brengt je meteen in de stemming. Deze granola kan je overigens net zo goed als licht, vezelrijk tussendoortje eten of verwerken in een dessert voor een krokante toets. Zocht je nog een klein cadeautje voor een gezonde fijnproever? Dan is deze limited edition dé manier om te scoren, hetzij in een zakje hetzij in een prachtige klassieke bokaal om mee te pronken op het aanrecht.

Xavies’ Granovie Christmas Spice Blend is vanaf 15 november te koop op xavies.be en in geselecteerde verkooppunten. Verkoopprijs: € 7,60 voor 300g.