Zomers ontbijt met Fior di Frutta

De zomer heeft zijn laatste woord nog niet gezegd !!!

Augustus is helemaal uit de startblokken geschoten en geeft ons meer dan ooit zin om naar buiten te gaan. Niks is meer zomers dan een heerlijk etentje in de buitenlucht aan een mooi gedecoreerde tafel.

De landelijke tafel: zomers genieten !

Voor een zomers ontbijt in de buitenlucht heb je niet veel nodig: de natuur, een mooi gedecoreerde tafel en iets om samen te eten met één van de beste lekkernijen (ter wereld) op basis van fruit: Fiordifrutta.

Eenvoud, harmonie en verfijning zijn de sleutelwoorden voor deze bereiding van Rigoni di Asiago, 100% op basis van fruit en zonder toegevoegde suikers.

#rigonibelgium #fiordifrutta

Onder de schaduw van een grote boom of op een terras smaakt deze zoete lekkernij boordevol zomerfruit (maar zonder toegevoegde suiker) nog beter. En er is voor elk wat wils ! Een landelijk ontbijt met 100% fruit !

Enkele weetjes

  • 100% fruit (slechts 3 ingrediënten op basis van biologisch fruit) – •Zonder toegevoegde suikers, uitsluitend gezoet met appelsap – •Bereiding op kamertemperatuur om de voedingswaarde en de smaak van het vers geplukte fruit maximaal te bewaren – •Recycleerbare glazen potten en deksels. Etiketten van gecertificeerd FCS-papier – •Zo licht en vol smaak dat ze ook lekker zijn om te smullen van een lepeltje

Voor je landelijke ontbijttafel stelt Fiordifrutta drie smaken voor met een heerlijk zomers tintje. Een klein voorsmaakje van het volledige Belgische Fiordifrutta-gamma. Lepeltjes klaar!

Fiordifrutta Abrikozen : Boordevol smaak, zacht en met een licht zure toets heeft abrikoos de zomer in zich. Dit fruit is de favoriet van de kleintjes (en de groten). De biologische abrikozen voor de Fiordifrutta abrikozenbereiding worden geplukt wanneer ze perfect rijp zijn (niet te jong, niet overrijp). Deze Fiordifrutta vormt de ideale combinatie met geitenricotta of chocolade, op verse kaas of voor de garnering van gebak en taart. Aanbevolen verkoopprijs: vanaf €3,39 (250 g).

Fiordifrutta Aardbeien en bosaardbeien : Wie heeft er nog nooit een kleine omweg gemaakt in het bos om te smullen van bosaardbeitjes? Hun unieke smaak maakt van de Fiordifrutta aardbeien en bosaardbeien één van de meest geliefde soorten. Deze heerlijk zoete lekkernij smaakt fantastisch op alle soorten desserts en met verse geitenkaas, chocolade en eiercrème. Aanbevolen verkoopprijs: vanaf €3,39 (250 g).

Fiordifrutta Wilde blauwe bosbessen : Het unieke recept van Fiordifrutta wilde blauwe bosbessen is gemaakt met de kleinste bessen die zwart zijn aan de binnenkant en bijzonder intens van smaak. Deze verleidelijke lekkernij met zijn bijzondere, licht wrange smaak is geknipt voor de bereiding van desserts, voor bij vers vruchtensap of yoghurt. Aanbevolen verkoopprijs: vanaf €3,39 (250 g).