Friendly, Uncle Sam or Chef Burger ?

Alfonsburger by Roland Debuyst …

Roland Debuyst heeft er voor gekozen om verder te gaan en jullie samen mee de «BURGERNOMIE » te laten ontdekken, het huwelijk tussen een kwaliteitsburger en lekker eten.

Voor het vlees werkt hij rechtsreeks met Ierse black angus beef, met Spaanse wagyu en iberico varkens, welke Alfons voorzien van het beste van de dieren.

De broodjes worden dagelijks gebakken en geleverd door onze vriend en meesterbakker Laurent Richard van La Fleur du Pain.

Naast onze classics zullen wij u ook een glutenvrij burger aanbieden alsook de Viking burger. Wij bieden voor ieder wat wils, zelfs voor een drankje of een lekkere koffie ben je bij ons van harte welkom.

Gastchef van de maand is Benoit Neusy van het sterrenrestaurant L’Impératif op het Domaine d’Arondeau in 7601 Roucourt die voor de gelegenheid een persoonlijke en inventieve burger creëerde, nl

Chefs burger L’Imperatif:

Chef’s BURGER by Benoît Neusy – ingrediënten: Angusrundvlees – Sjalot en witlooffondue op bruin bier – Maroille kaas – « Chioggia » biet – Mayonnaise « du Trappeur » – Ijsbergsalade – Gepekelde ui

Alfons Burger Zaventem – Parklaan 15 – 1930 Zaventem – 02/828 50 30