Vier de feestdagen bij YUST

VOETEN ONDER TAFEL EN GENIETEN MAAR!

YUST is meer dan alleen een comfortabel bed en een knap ingerichte hotelkamer; het is de ultieme ontmoetingsplaats waar avant-garde gastronomie en stedelijke flair elkaar kruisen. Dit jaar tillen de YUST-vestigingen in Luik en Antwerpen de feestdagen naar een nieuw niveau met speciaal aangepaste diners en brunches die het alledaagse uitdagen. Eindig 2023 met vuurwerk en een toast op één van de indrukwekkende rooftops en geniet van een zorgeloos oudjaarsdiner.

NYE DINERMENU – €95 per persoon – Inclusief welkomst-apéro, diner en een glaasje bubbels om middernacht

NIEUWJAARSBRUNCH – €150 per persoon – Inclusief het NYE-dinermenu plus 5 glazen wijn, koffie/thee en water

KERST- EN NIEUWJAARSMENU’S VOOR DE HELE F(R)AMILY

Bij YUST draait alles om maatwerk en verrassing. Het Oud & Nieuw-diner brengt aangepaste drankenopties, waaronder een innovatieve kombucha pairing als je gezond het nieuwe jaar wilt beginnen. En laten we het vuurwerkspektakel op het dakterras in Luik of Antwerpen niet vergeten! Je culinaire avontuur wacht op je bij YUST.

RECHT VAN HET FEEST NAAR BED, EN WEER TERUG

Wat maakt een geslaagde eindejaar nog beter? De luxe van rechtstreeks van het feest in een comfortabel bed te rollen, zonder zorgen. Boek zowel een diner als een overnachting en geniet van een exclusieve 10% korting op je verblijf.

BRUNCH HERUITGEVONDEN: VIER KERST OF NIEUW IN STIJL

Onze feestelijke brunchbuffetten in Luik en Antwerpen zijn een vernieuwend alternatief voor traditionele brunches met alle trimmings. Zet Kerst- of Nieuwjaarsdag in met een heerlijke brunch in het gezelschap van familie en vrienden.

KERSTBRUNCH – €45 per persoon – 25.12.2023

NIEUWJAARSBRUNCH – €45 per persoon – 01.01.2024

YUST THE BEST

“YUST is niet zomaar een plek om te eten of te slapen; het is een plaats voor experiences en creativiteit,” zegt Nienke Verwer, marketingmanager van YUST. “Dit feestseizoen bieden we een volledig nieuw scala aan ervaringen, allemaal in lijn met de bruisende sfeer van de stad.” www.yust.com/holidays

YUST is een vernieuwend, dynamisch en flexibel ‘hospitality’concept in Antwerpen en Luik dat korte en lange verblijven combineert met events, gastronomie en lokale cultuur. Met zijn ruim aanbod kamers en formules wil YUST een internationale ervaring bieden die gasten inspireert en verbindt. yust.com