Otomat, het Belgische pizzarestaurant met een hoekje af, kondigt met trots de lancering van hun zomermenu aan. Dit nieuwe menu belooft een verfrissende en smakelijke ervaring, perfect afgestemd op de zomerse maanden. Met een selectie van verrassende en smaakvolle pizza’s, geïnspireerd door zowel wereldse invloeden als Belgische klassiekers, is het zomermenu bij Otomat een must-try voor iedere pizzaliefhebber.
Otomat heeft de pizza-ervaring heruitgevonden en er een unieke, Belgische twist aan gegeven. De pizzabodems worden gemaakt met dezelfde biergist die wordt gebruikt om Duvel bier te brouwen en krijgen drie dagen de tijd om te rijzen. Dit resulteert in een uiterst dunne en krokante bodem die de basis vormt voor hun bijzondere pizza’s. De toppings zijn van de hoogste kwaliteit en worden gecombineerd met verrassende bierpairings, wat zorgt voor een geheel nieuwe pizzabeleving.
De zomerse pizza’s die je vanaf deze week op de kaart kan vinden: Zorba The Freak: Coeur de boeuf tomaten, aubergine, feta, zure room, rode pepers en munt. (Graag met vlees: bestel een add-on merguez gehakt) Bier tip: Duvel – Kaiser Chicks: Gegrilde kip, ansjovis, Romeinse sla met Caesar dressing en Grana Padano schilfers. Bier tip: Chouffe Lite – Las Vega (vegan): Spicy curry legumaise, jonge bladspinazie, champignons, kokosvlokken, knoflook en sojayoghurt espuma. Bier tip: Vedett IPA (van ’t vat)
Otomat of Notomat
Bij Otomat wordt bezoekers meteen de vraag gesteld: “to Otomat or Notomat?” Dit betekent kiezen tussen een pizza met tomatensaus (‘au tomate’) of een variant met zure room of groentespread (‘no tomate’). Beide opties zijn absoluut heerlijk. Voor degenen die niet kunnen kiezen, is het delen van verschillende pizza’s met tafelgenoten een speciaal ontwikkeld concept. Hieruit is ook de naam Otomat ontstaan.
Iconische Pizza’s : Otomat staat bekend om zijn hemelse pizza’s, die ongebruikelijke combinaties bieden die nergens anders te vinden zijn. De nadruk ligt op de allerbeste (Belgische) producten, allemaal met een vleugje rock & roll.
Deel Gelukkige Momenten : De pizza’s van Otomat zijn gemaakt om te delen. Ze worden van tevoren in stukken gesneden zodat ze gemakkelijk opgepakt en gedeeld kunnen worden, ideaal voor een gezellige tijd met een grotere groep. Reserveringen kunnen worden gemaakt voor groepen van 8 personen of meer.
Ook Plantaardig : Het menu van Otomat bevat ook twee plantaardige pizza’s. Dit is niet alleen om de planeet te beschermen, maar ook om te laten zien dat pizza net zo lekker kan zijn zonder kaas en/of vlees.
Stoofvlees op je pizza?
Diegenen die Otomat al langer kennen, weten dat wanneer zij een Vlaamse klassieker “ver-pizza-en”, het resultaat altijd verrassend en smakelijk is. De pizza’s vol-au-vent, tomate crevette, Gentse waterzooi, asperges à la flamande,… gingen de stoofvleespizza al voor, met succes. Al zeggen ze het zelf.
Otomat: een Belgische pizzabeleving met een hoek af
Otomat is een pizzarestaurant, maar niet zoals je het gewend bent. We hebben het concept ‘pizzeria’ heruitgevonden en er onze eigen, unieke en Belgische twist aan gegeven. Met Duvel biergist in het deeg, verrassende toppings van hoge kwaliteit en bierpairings kom je bij Otomat voor een geheel nieuwe pizza beleving.
Otomat heeft restaurants in Antwerpen, Brugge, Gent, Leuven en Mechelen. https://otomat.be/