Eenvoudige, nieuwe gerechten met seizoensgebonden kwaliteit
Na een korte summer break opende restaurant eppo, onderdeel van de Yust group, opnieuw zijn deuren. Met een nieuw menu nodigt eppo foodies uit voor een unieke eetervaring.
Het team keert terug met frisse energie. Speciaal voor de heropening stelde de chef zorgvuldig een nieuw menu samen. Seizoengroenten en duurzame producten vormen de basis van elk gerecht. Ook aan de drankenkaart werden nieuwe smaken toegevoegd, passend bij de nieuwe gerechten en de laatste zomermaanden.
Chef’s choice of à la carte
Start de avond met een Cuvée Brut, non-alcoholische wijn of een negroni. Laat je vervolgens verrassen door de seizoenspaddenstoelen met varkensgehakt en eigeel of geniet van een traditionele entrecote. Gasten kunnen kiezen voor de chef’s choice of à la carte bestellen. Beide opties zijn ook veganistisch verkrijgbaar. Bekijk het volledige menu op www.eppo-resto.com.
Eppo’s nieuwe gerechten proeven? Reserveer je tafel via www.eppo-resto.com/book of bel +323 302 30 24 en beleef een culinaire avond in een stijlvolle en gastvrije setting.