Leonidas onthult zijn halloweenaanbod 2024

Betoverende chocoladelekkernijen voor klein en groot!

Halloween staat voor de deur en dus stelt Leonidas ook dit jaar weer trots zijn chocoladecreaties en verpakkingen voor voor deze periode waarnaar telkens reikhalzend wordt uitgekeken. Speciaal voor de gelegenheid verrast Leonidas jong en oud met authentieke producten die verrukkelijk én creatief zijn, voor een griezelig lekker feest!

Thematische verpakkingen vol sfeer

Het kleine halloweenzakje krijgt een bijzonder leuke feestelijke look, met een ondeugend spookje. In het zakje passen de twee heerlijke chocoladeballetjes met typische najaarssmaken:

  • Halloweenballetje met melkchocolade en knisperende praliné: een ongelooflijke explosie van smaken en texturen, en een unieke ervaring in de mond.
  • Halloweenballetje met melkchocolade en hazelnootpasta: een zachte lekkernij voor al wie dol is op praliné.

Onweerstaanbare creaties voor echte fijnproevers

En dat is niet alles! Het halloweenassortiment van Leonidas omvat nog heel wat ander lekkers voor wie houdt van chocolade en Halloween:

  • Pompoenlolly: deze grappige chocoladecreatie in de vorm van een pompoen is een topper bij jong en oud.
  • Pompoen in gekleurde witte chocolade: om te vullen met pralines en gezellig samen van te genieten.
  • Pompoen in marsepein: een echte klassieker voor alle liefhebbers van amandelspijs!

Het halloweenassortiment van Leonidas biedt telkens weer onvergetelijke smaakervaringen, om zelf van te genieten, te delen met anderen of als een leuk geschenkje. Ontdek de wonderlijke en verrukkelijke wereld van de Meester-Chocolatiers van Leonidas en vier Halloween op de lekkerste manier ooit!

Aanbevolen consumentenprijs : Klein zakje met spookje (300 g): 11,90€ – Pompoenlolly: 2,40€ – Gevulde pompoen in gekleurde witte chocolade : 25,90€ – Marsepein: 44,60€/kg