Artisan de la Truffe

Het beste van de truffel! Het merk Artisan de la Truffe ontstond uit de bekommernis om de kwaliteit van dit edel product, op een andere en meer eenvoudige manier te onthullen. Dit huis gekenmerkt door authenticiteit en elegantie, ontwikkelt de beste producten opdat iedereen alle rijkdommen van deze gastronomische diamant zou kunnen ontdekken.

Als achtergrond bij de oprichting, kan het bedrijf terugvallen op meer fan 10 jaar ervaring in de handel van truffels, de degelijkheid en stabiliteit van een grote horecagroep en de perfecte kennis van de gastronomie. Bovendien beschikt het over een team van deskundige aankopers dat strenge strenge kwaliteitsregels in acht neemt.

Artisan de la Truffe is een stijlvol en authentiek merk, modern en eenvoudig dat iedereen een “kleine luxe” wil aanbieden. De voortdurende zoektocht naar kwaliteit door een zorgvuldige selectie van truffels, de zwarte diamant van gastronomie, is een vaste waarde en garantie op kwaliteit.

Vanuit deze doelstelling werd een 4-delig concept opgebouwd: het gastronomisch genieten van de truffel op restaurant, een aanbod truffels in hoogstaande retailunits, een aanbod delicatessen en een selectie verse producten. De selectie delicatesen biedt meer dan 90 producten waarin de truffel werd verwerkt en wordt aangeboden in o.m. Galeries Lafayette Paris, Grande Epicerie de Paris, Kadewe, Harrods en nu ook bij ROB, the Brusselse Gourmet Market. Tot deze selectie behoren o.a. olijfolie met truffel, truffelzout, truffelpaste, truffelchips, truffelrisoto, …

Bij de verse producten is er vanzelfsprekend de verse ‘truffel’ aangekocht bij de beste Franse en Italiaanse ambachtslui maar evenzeer ravioli, ganzenlever, fijne vleeswaren en uitzonderlijke kazen. Opnieuw een benadering om iedereen een ‘kleine luxe’ te kunnen serveren.

Het selecte gezelschap verkooppunten worden de komende maande uitgebreid met locaties in Doha (Qatar), Lyon, Dubai en Korea.

.