Bavet trekt stoute schoenen aan…

en lanceert exclusieve Komrads-sneaker met Vedett

100% Belgisch, duurzaam en eigenzinnig

Wanneer je denkt aan Belgische spaghetti, bier en sneakers, doet dit waarschijnlijk niet onmiddellijk een belletje rinkelen. Toch vormen het wel de pijlers voor een nieuwe heilige drievuldigheid! Spaghettirestaurant BAVET, premiumpils Vedett en het Belgisch cultmerk Komrads slaan namelijk de handen in elkaar en onthullen een limited edition sneaker met een design om van te smullen. Een primeur in de Belgische fashion & foodscene!

BAVET bevestigt opnieuw dat ze véél meer zijn dan een collectie aan spaghettirestaurants. De ‘Baveteers’ pakken uit en wagen zich op onontgonnen terrein: de sneakermarkt! Je leest het goed: BAVET komt op de proppen met een eigen sneaker en bundelde daarvoor krachten met hun trouwe partner Vedett en Komrads, de next generation footwear brand van Belgische bodem.

Het eindresultaat mag er dan ook wezen! Op het menu: de iconische Komrads overgoten met een sausje van speelse en stoere designs. Daarbovenop zijn de schoenen Belgisch én 100% duurzaam wat dan weer strookt met BAVET ‘Saucial purpose’, de duurzaamheidspolicy van de brand.

Echter zal de BAVET x Vedett x Komrads-schoen niet zomaar te verkrijgen zijn in jouw favoriete sneaker store! De exclusieve sneaker zal in beperkte oplage van 140 paar beschikbaar zijn in ons land. Toch kunnen deze zomaar eens jouw nieuwe favoriete sneakers worden!

Breng tussen 25 april en 25 mei een bezoekje aan één van de 13 deelnemende BAVET restaurants en bestel een ‘The Holy Grail’ of ‘The Holy Mary’ met een Vedett. Het bijhorende kraslotje dat je voorgeschoteld krijgt, bepaalt of jij binnenkort met één van de 140 exclusieve exemplaren aan je voeten rondloopt! Leuven, Gent (Hooiaard, Verloren Kost, Muinkkaai), Mechelen, Brugge, Antwerpen (Schoonbekeplein, Nationalestraat), Brussel (Bailli, Boondael, Sint-Katelijneplein), Hasselt, Luik.

In 2015 werd BAVET tot het leven geroepen door oprichter en concept guardian Peter Van Praet. Bavet is een collectie restaurants die een beleving genereert aan beide kanten van het tafelgebeuren, dit door middel van heerlijk op smaak gebrachte spaghetti. Elk BAVET restaurant onderscheidt zich door door een specifieke eigenheid en is telkens ondergebracht in een karaktervol hoekpand met respect voor de omgeving. Het concept ‘Made For Friends’ weerspiegelt zich in een doorgedreven beleving en community building  in elk restaurant met een vintage rock ‘n roll vibe.