Bestel exclusief via Deliveroo de gerechten van Le Prestine in Antwerpen

Amper drie maanden geleden opende Sergio Herman zijn nieuwe restaurant Le Pristine in Antwerpen. De nieuwe maatregelen hebben de sterrenchef ertoe aangezet om beroep te doen op Deliveroo om de culinaire ervaring van Le Pristine bij je thuis te laten ervaren.

Beide nieuwe concepten van Sergio Herman, Le Pristine en Le Pristine Café, zijn vanaf heden 6/7 beschikbaar op Deliveroo in Antwerpen. De Zeeuwse producten met Italiaanse touche worden voortaan aan huis geleverd door de Deliveroo-riders.

Het zogenaamde ‘fine casual dining’-concept van Sergio Herman ervaar je gewoon thuis! Wat kan je verwachten? Appetizers zoals de pizza king krab, een variatie aan pasta’s en sublieme desserts om af te sluiten. Daarnaast kan je ook exclusieve cocktails en een selectie van de wijnkaart van Le Pristine bestellen.

Als je liever zelf aan de slag gaat in de keuken, kan je tevens gespecialiseerde Italiaanse producten, Sergio’s eigen koffie Inkbrew Coffee en zijn kookboek, Sobremesa, bestellen onder het label Maison Le Pristine.

Sergio Herman vertelt enthousiast over de samenwerking: “Deliveroo biedt mensen van Antwerpen de kans om gerechten van het restaurant van Le Pristine alsook van Le Pristine Café thuis te proeven. De vlotte service van Deliveroo zorgt ervoor dat onze gerechten en cocktails in optima forma aan huis worden bezorgd!”

Rodolphe Van Nuffel partnership manager bij Deliveroo: “De samenwerking met Sergio Herman en het team van Le Pristine is eentje waar we echt enthousiast van worden. De klanten die de levering reeds hebben kunnen uittesten zijn alvast uitermate positief over de kwaliteit en de perfecte smaken van de gerechten.

Het zijn inderdaad bijzondere tijden voor de restaurants, alsook voor de klanten. We zijn ons zeer bewust dat het onze missie is om klanten te kunnen bedienen met het lekkerste eten van hun lokale restaurants. Met Le Pristine is er dus nog meer keus op ons platform en zo kan iedereen het thuis lekker gezellig maken met de gerechten van Sergio Herman.”

De exclusieve samenwerking tussen Deliveroo en Le Pristine zorgt ervoor dat je de Zeeuwse terroir met Italiaanse flair van Sergio’s nieuwe restaurant thuis kan ervaren!

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.be, Facebook, Instagram.