Cinco de Mayo op jouw bord met Deliveroo

5 mei betekent in België niet zo veel, maar Cinco de Mayo doet misschien wel een belletje rinkelen. Het grootste volksfeest van Centraal-Amerika wordt tot ver buiten Mexico gevierd. Deliveroo besloot dan ook om deze explosie van kleuren en smaken tot bij jou aan tafel te brengen.

Cinco de Mayo is hét volksfeest van Mexico. Op die dag herdenken ze de overwinning tegen het Franse leger en vieren ze de Mexicaanse onafhankelijkheid. En dat doen ze in stijl. Duizenden inwoners en bezoekers vieren feest en dan mogen de traditionele taco’s en margarita’s niet ontbreken.

Deliveroo brengt dit feest naar België en werkt samen met de beste Mexicaanse restaurants om Cinco de Mayo te vieren.

Bij de volgende restaurants kan je terecht voor een heerlijke en feestelijke maaltijd: Mex y Fresh (Luik);             Donki (Leuven); Ancho (Brussel); CHEZWaWa (Brussel); La Esquina Mexicana (Brussel); La Ruta (Brussel) en Chi-Chi’s (Brussel)

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 35.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 30.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo’s hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 1.000 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 200 steden in 12 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 10 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.  www.deliveroo.be