Culinaire en creatieve werelden smelten opnieuw samen

‘De Magie van de Schoonheid van het Contrast’ bij Regent Shanghai op The Bund & ‘The Way of The Sea’ bij Regent Phu Quoc. Regent Chefs vieren de creatieve synergie tussen culinaire kunsten, design en fijn vakmanschap om twee limited-edition eetervaringen te presenteren.

Regent Hotels & Resorts zal de wereld van lekker eten opnieuw vormgeven met twee frisse interpretaties van de multi-zintuiglijke pop-up eetervaring van het merk, Regent Taste Studio. In samenwerking met een cast van gevierde creatievelingen presenteren chef-koks van Regent Phu Quoc, Regent Shanghai on The Bund en Regent Chongqing twee nieuwe hoofdstukken in de Regent Taste Studio-serie.

Regent Taste Studio toont onverwachte samenwerkingen in de vorm van pop-up creatieve eetervaringen. Multimediale partnerschappen met ambachtsman van drip-kunstenaarschap Mr. Dripping, architectonisch ontwerper Trung Nghĩa en een eclectische selectie van creatievelingen, variërend van moderne dansers tot experimentele muzikanten, zullen te zien zijn in het nieuwe seizoen van cult-eetevenementen. Tom Rowntree, Vice President van Luxury & Lifestyle Brands bij IHG Hotels & Resorts: “Elke Taste Studio is een unieke culinaire onderdompeling, waarbij expertise wordt gevierd door middel van een creatief en geweldig verhaal tussen de chef-kok en de kunstenaar. De samensmelting van culinair en artistiek talent brengt een eetervaring tot leven die echt meeslepend is en een onuitwisbare indruk achterlaat op de gasten lang nadat de avond is afgelopen.”

Regent Taste Studios bieden een moment in de tijd om de samensmelting van culinair en artistiek talent te ervaren, waardoor herinneringen worden gecreëerd die veel verder gaan dan de avond zelf. Een uitnodiging als geen ander, de aanwezigen van de Regent Taste Studio zijn niet louter toeschouwers; maar levert een bijdrage aan het kunstenaarschap, waar de grenzen van gastronomie en culturele expressie opnieuw worden gedefinieerd.

REGENT SHANGHAI OP DE BUND : De magie van schoonheid van contrast tot 20 november 2024

Na zijn debuut in Groot-China vorig jaar, zal het tweede seizoen van Regent Taste Studio zich deze winter ontvouwen in Regent Shanghai op The Bund, waar vier getalenteerde chef-koks uit Shanghai en Chongqing samenkomen om gasten te boeien. Regent Shanghai op The Bund Executive Chefs, Ting Wai Wan en Him Chong, samen met Catherine Xu, Sommelier van Regent Shanghai op The Bund en Roy Pan, Executive Chef van Regent Chongqing zal dit volgende hoofdstuk presenteren.

Met als thema ‘The Magic of Beauty of Contrast’, geïnspireerd op het glas-in-loodkunstwerk van Regent Shanghai op The Bund, brengt deze editie vier Regent-chefs samen met een eclectische selectie van artiesten, variërend van moderne dans en experimentele muziek tot glasblazerij en digitale multimedia. De samenwerking is gebaseerd op vijf zorgvuldig uitgewerkte hoofdstukken: ‘Revive to Life’, ‘Elevate Above the Sea’, ‘Melody of Food’, ‘Where Time Can Not Find Us’ en ‘Timeless Uplifting’ die tot leven worden gebracht door middel van digitale interactieve kunst. Visuele licht- en geluidseffecten nemen de gasten mee naar een verre wereld.

REGENT PHU QUOC :  De weg van de zee 7 – 9 november 2024

De weg van de zee Taste Studio nodigt gasten uit voor een opmerkelijke reis door de Vietnamese cultuur en kunstzinnigheid, tegen de idyllische achtergrond van de ongerepte kustlijn van Phu Quoc. De culinaire pop-up, gemaakt door de beroemde architectonisch ontwerper Mr. Trung Nghĩa en visionair kunstenaar Mr. Dripping, zal zich ontvouwen in zeven hoofdstukken, die elk een nieuwe lens vertegenwoordigen om het maritieme erfgoed van Vietnam te ervaren.

Het culinaire verhaal wordt geïllustreerd door middel van smaak door Regent Phu Quoc’s Executive Chef Francesco Andreoni en Chef de Cuisine Chef Andy Huỳnh, die samen een gedurfd, op de oceaan geïnspireerd menu zullen presenteren dat de diverse en levendige smaken van de zee nabootst. Gasten beginnen aan een reis die hen diep verbindt met de kustschoonheid van Vietnam, terwijl ze genieten van gerechten die de rijkdom en het mysterie van de oceaan weerspiegelen.

Om de ervaring naar een hoger niveau te tillen, zal Mr. Dripping dienen als de visuele verteller, die de reis van een visser door traditionele Vietnamese materialen verweeft, met zijn unieke druppelinkttechniek. Het resulterende werk zal een dramatische architecturale installatie creëren die zal worden tentoongesteld in Regent Phu Quoc.

Opgericht in 1970 en nu onderdeel van IHG Hotels & Resorts’ snelgroeiende luxe- en lifestyleportfolio, streeft Regent Hotels & Resorts ernaar om opbeurende ervaringen te creëren om nieuwe perspectieven te creëren en gasten boven het lawaai uit te tillen. Dit is gebaseerd op de overtuiging dat het leven op zijn best is als we voorbij afleiding stijgen, een standpunt dat wordt gedeeld met de gasten.

Regent Hotels & Resorts is een van de zes merken binnen IHG’s snelgroeiende Luxury & Lifestyle-portfolio – nu het op één na grootste ter wereld. Momenteel heeft Regent Hotels & Resorts 10 hotels over de hele wereld, met Regent Santa Monica Beach als laatste die in oktober van dit jaar wordt onthuld. Het momentum achter het merk gaat verder met Regent Bali Canggu die klaar staat om voor het einde van 2024 te openen en de pijplijn waarbij Regent bestemmingen als Jeddah, Kuala Lumpur, Kyoto, Sanya, Shenzhen en Riyad betreedt.