De koningin der badsteden verwelkomt Bavet

BAVET zet voet aan wal in Oostende.   De eerste BAVET aan t’zèètje is een feit! Pal aan het Kursaal van Oostende is BAVETs nieuwste vestiging geopend en dit is meteen ook de 17e in de collectie van spaghettirestaurants. Met zicht op zee kan je er genieten van de befaamde spaghetti en dit in het gezelschap van niemand minder dan James Ensor!

Feels like home

Na 6 jaar staat de teller van BAVET op 17 restaurants! BAVET sloot 2021 af in stijl met de opening van BAVET in Kortrijk en nu, vlak voor de zomer, is West-Vlaanderen opnieuw een BAVET rijker! In de koningin der badsteden, Oostende, vormt de nieuwste BAVET de perfecte uitvalbasis voor een dagje aan de Belgische kust. En het zicht op zee? Dat krijg je er gratis bij!

Voor de West-Vlaamse oprichter van BAVET, Peter Van Praet, was Oostende een logische keuze: “Ik ben zelf van t’zèètje (Cfr Nieuwpoort) afkomstig, dus voor mij voelt Oostende een beetje aan als thuiskomen. Niet alleen voor de retail, maar ook voor de horeca biedt Oostende heel wat opportuniteiten. We zijn ontzettend blij dat BAVET Oostende zijn nieuwe thuis mag noemen en dat vlak voor de start van het zomerseizoen.’’

James Ensor

Oostende en James Ensor zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het was dan ook een evidente keuze dat de muze voor het nieuwe BAVET-restaurant niemand minder is dan James Ensor. Op de binnenmuur van het pand prijkt een levensgroot artwork dat geïnspireerd werd op het werk van Ensor. Het geheel werd uiteraard opgesmukt met de nodige BAVET-saus!

Place-to-be

Genieten van een heerlijke spaghetti bowl of een aperitiefje tijdens een dagje zon, zee en strand? Naast de supergezellige zitplekjes binnen, heeft BAVET Oostende ook een supertof terras, waar maar liefst 200 spaghetti-eters een plaatsje kunnen bemachtigen. Ideaal dus met de zomerse temperaturen van deze week!

Bavet Oostende – Kursaal-Westhelling 6 – 7/7 Open