Deliveroo brengt Driekoningentaart aan jouw deur

Op 6 januari vieren we weer massaal Driekoningen. De eeuwenoude traditie die afkomstig is van het Romeise tijdperk is nog steeds in België een groot succes. Deliveroo slaat daarom de handen in elkaar met Le Pain Quotidien om speciaal voor deze feestdag een exclusieve en unieke Driekoningentaart op het menu te zetten. Smullen maar!

Deliveroo is ook fan van tradities en laat daarom ook Driekoningen niet onopgemerkt voorbij gaan. Ga zoals de drie wijzen op zoektocht naar die perfecte Driekoningentaart op Deliveroo, en smul ze lekker weg op 6 januari. In de week van 4 januari kunnen gebruikers van Deliveroo namelijk terecht op de website en de app om een heerlijke Driekoningentaart te bestellen.

Le Pain Quotidien maakt een Driekoningentaart die exclusief via Deliveroo te verkrijgen zal zijn. Zoals het bij deze traditie hoort, zal er in iedere taart een ‘gouden boon’ verstopt zitten in de vorm van een typische ‘Le Pain Quotidien’-koffietas. Prijs: €24

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 50.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 50.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo’s hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 2.000 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 500 steden in 13 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 12 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants. www.deliveroo.be