Deliveroo opent het barbecueseizoen!

Van verse vis, sappige vleesjes, vegan barbecue en heerlijke side dishes. Nu de zomer voor de deur staat, beginnen de barbecue-kriebels bij velen al te komen. Barbecueën staat voor gezelligheid, maar er komt toch heel wat voorbereidingswerk bij kijken. Dankzij Deliveroo kan je last-minute een barbecue organiseren en kan je vlees, vis, veggie en vegan gerechten bestellen die binnen de 30 minuten aan huis worden geleverd.

De perfecte barbecue is volgens Deliveroo een gezellige middag of avond onder vrienden of familie waar je kunt genieten van een lekker stukje vlees, vis of veggie en vegan gerechten, en dit alles aan huis of op jouw gewenste locatie geleverd. Geen gedoe met boodschappen of voorbereidingswerk, maar een moment waarop jullie samen kunnen genieten.

Vlees, vis of veggie?

De bezorgservice levert niet alleen kant-en-klare maaltijden, ze werken ook samen met tal van traiteurs zoals traiteur Fonteyne en slagers zoals Boucherie Wayez, beide in Brussel, zodat jij alleen nog maar je barbecue dient aan te steken en je bestelling vlees of vis moet grillen. Bovendien zijn er tal van veggie en vegan opties zodat er voor iedereen iets lekkers op tafel kan worden geserveerd.

What else?

Terwijl het vlees op de barbecue ligt, kan je je bord al beginnen vullen met heerlijke side dishes zoals de gebakken aardappelen van Keurslager Michielsen of salades van Delitraiteur.

Heb je geen barbecue, maar heb je toch zin in gegrilde ribbetjes of een kip aan’t spit? Dan kan je via Deliveroo terecht bij Rotis in Leuven, Mr Ribs in Antwerpen, La Ruche Steak & Ribs in Brussel, Chix in Gent en Poule & Poulette in Antwerpen, Gent, Brussel en Mechelen voor een onvergetelijke barbecue-ervaring.