Dinner on the Lake – Nieuwe topocatie

Sinds 8 juni biedt Dinner On The Lake een gastronomische barbecue aan en naast het drijvende restaurant werd er een glamping village opgesteld aan het water. Na weken (t)huisarrest wil de organisatie een culinaire vakantie in eigen land aanbieden.

Door onvoorziene omstandigheden was het pop-up restaurant evenwel verplicht een nieuwe locatie te zoeken. Amper 25 km verder werd op het domein ‘De Schorre’ in Boom een nieuwe toplocatie gevonden.

De gastronomische barbecue wordt hier aangeboden sinds zaterdagmiddag 27 juni. De Schorre in Boom ontvangt het drijvend restaurant met open armen en bouwt mee aan een knallende zomer.

Provinciaal Recreatiedomein De Schorre ligt in het hartje van de Rupelstreek. Het is een recreatieve en groene oase in de stedelijke drukte van Antwerpen, Mechelen en Brussel. Het is een recreatiedomein waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen én vanaf nu ook kunt dineren. Deze prachtige site is een parel qua natuurbeleving, de Dinner On The Lake experience blijft daarmee volledig behouden.

The Floating Table & Glamping At The Lake

Het duo achter Dinner On The Lake nemen hun gasten mee op culinaire reis. Het pop-uprestaurant lanceert een aangepaste, kleinschaligere versie van hun concept onder de vorm van een ‘The Floating Table’. Beeld je in, een drijvende tafel voor een select gezelschap, te midden van een stukje lokaal natuurschoon terwijl op de achtergrond een gastronomische barbecue wordt bereid en de zon zachtjes in het water verdwijnt.

Praktische informatie: The Floating Table – Locatie: Schommelei 1, 2850 Boom (De Schorre), Parkeren op parking P1 – Prijs: € 150 p.p. all-in – vanaf nu lunch en dinner t.e.m. september

Glamping At The Lake (8 tenten) – Prijs: € 150 per nacht voor 2 personen, royaal ontbijt & glaasje bubbels incl