Dream & Food – Een nieuwe vegetarische etensteller in Elsene

‘I have a dream’, een beroemde verzuchting. Milieuvriendelijk en toch lekker eten. Dat is de leuze van deze nieuwe plek waar creativiteit, goede producten en het talent van sterrenchefs hand in hand gaan om vegetariërs te bekoren en zelfs de meest doorgewinterde vleeseters te bekeren.

De droom om goed te eten, eerlijk en juist te consumeren, met een voorkeur voor vegetarisch voedsel (waarbij wel de consumptie van dierlijk vlees wordt uitgesloten, maar niet die van andere dierlijke producten zoals eieren, melk of honing). De tijd is rijp voor een nieuwe vorm van take away die geïnspireerd wordt door een authentieke en diepgewortelde traditie voor passie voor lekker eten en een groene wereld.

Door binnen te stappen bij Dream & Food wordt die droom werkelijkheid. Er staan vegetarische, veganistische en glutenvrije recepten op het menu. Die worden bereid door drie gedreven sterrenchefs met respect voor ons milieu. Meer dan 50% is glutenvrij. De chefs dragen zorg voor kwaliteitsproducten en hun creatieve inspiratie hoog in het vaandel om het verschil te maken.

Philippo Santagelo (Pouic Pouic*), Axel Colona Cesari (Centpourcent*) en Robert Van Landeghem (Michel*) zijn drie Belgische sterrenchefs die evenwichtige, eerlijke en inventieve culinaire combinaties op punt gesteld hebben. Ze bereiden de gerechten volgens de regels van de kunst tot tongstrelende ervaringen voor de smaakpapillen van vegetariërs, vegans en al wie van lekker eten houdt. Hun creatie’s worden gepresenteerd in Mason Jars.

Zoet, hartig, … er is voor elk wat wils. De smakelijke, kleurige bereidingen kunnen ter plaatse gedegusteerd of meegenomen worden. Deze nieuwe tempel voor een gezonde geest in een gezond lichaam zal zijn bezoekers aangenaam verrassen.

Voorgerechten: 7.30€ (in) en 6.4€ (out) – Hoofdgerechten 10.9€ (in) en 9.5€ (out): Witloof en pompoen met seitan, Selderchutney, veldsla, duindoornbes en Rodekoolsla, peer en granaatappel. Desserts: 4.80€ (in- en 4.20€ (out): M’Hamsa met mango en rode biet; Rijstcrème met passievrucht en mangosalade; Panna cotta (lactosevrij) met mangocompote. De menuformules kunnen enkel ter plaatse worden genuttigd: Menu 12€: Een soep of voorgerecht plus dessert en een drankje, Menu 15€ (in) Een gerecht, dessert en een drankje

Vleurgatsesteenweg 9 – 1050 Elsene – tel 02-3434472 – www.dreamandfood.com

Openingsuren van maandag tot zondag 12-14u30 en 17 tot 21u30.