Driekoningentaart zonder gluten dankzij Chambelland!

Feest voor allen : Op 6 januari is het weer zover, dan vieren we Driekoningen. Families schuiven aan tafel om een heerlijke driekoningentaart te delen en vol ongeduld te ontdekken wie de gelukkige is die de kroon mag dragen…voor zover gluten het feestje niet komt verstoren!

De gevierde 100% bio en glutenvrije bakkerij Chambelland zorgt dit jaar voor een feestelijke “Carreau des rois”, de traditionele driekoningentaart in een verslavend lekker glutenvrij jasje gestoken.

Het recept? De Carreau die alle harten verenigt

Eieren, huisgemaakt amandelpoeder, boter, rietsuiker, maïsmeel, amandelen en een vleugje rum : deze heerlijke taart in de vorm van een ruit wordt enkel met de allerbeste ingrediënten gemaakt. De frangipane van de traditionele driekoningentaarten inspireert het smeuïge hart van de Carreau. Het essentiële ingrediënt van het recept is het huisgemaakte amandelpoeder, wat aan de taart zijn lichte en tegelijk smaakvolle karakter verleent; zo zacht dat hij smelt in je mond..

De prijs komt op 35 euro (voor 8 personen), en 4,80 euro voor een individueel stuk. De taart kan besteld worden vanaf vrijdag 3 januari in de winkels van Gent en Brussel. Op maandag 6 januari zal de winkel in Brussel ook uitzonderlijk geopend zijn!

CHAMBELLAND

Open van dinsdag tot zondag van 7u30 tot 19u30 – François Laurentplein 4 / 9000 Gent /+32 (0)9 22 09 922 – Hogeschoollaan 42 / 1050 Brussel /+32 (0)2 751 48 44 chambelland.com