Een kopje goud!

The World’s Finest Family Tea MiniMarie Tea lanceert Marie Gold

Kortere, donkere dagen, events afgelast, restaurants dicht en geen sporten meer in groep. De situatie is wat ze is, en dan is er maar één optie: er het beste van maken. Want deze winter wordt ook de winter van heerlijk cocoonen, lange boswandelingen, gezelschapsspelletjes met je kinderen, genieten van een zelfgebakken taart en een dampende kop thee. En toeval of niet: het Belgische theemerk MiniMarieTea lanceert nu een heerlijke nieuwe smaak met linde, appel en citroen om met het hele gezin, groot en klein, van te genieten. De Marie Gold belooft een gouden winter!

De familiethee bij uitstek

Voor wie MiniMarieTea nog niet kent: dit is dé familiethee bij uitstek die ook de allerkleinsten wil laten genieten van een theetje. Want jong geleerd is oud gedaan. MiniMarieTea biedt een gamma heerlijke, volledig natuurlijke, kwalitatieve biologische infusies zonder theïne of cafeïne. Dankzij het hoge fun-gehalte van MiniMarie drinken kinderen onbewust meer water en leren ze genieten van een fijn ritueel.

Tea Time

MiniMarieTea kiest resoluut voor thee zonder toegevoegde aroma’s en zonder suiker. Alleen biologisch gedroogd fruit, bloemen en kruiden horen thuis op de ingrediëntenlijst, wat meteen ook als voordeel heeft dat de thee nooit bitter wordt. Integendeel, hoe langer de thee trekt, hoe lekkerder! Aan het assortiment dat tot vandaag bestond uit een blue, red, green en brown variant voegt MiniMarie nu ook een Gold-smaak toe.

Linde, appel en citroen: puur goud

Marie Gold is een heerlijk fruitige infusie met linde, appel en citroen. Deze unieke thee heeft van nature een zachte, lichtzoete smaak die dankzij de citroen ook een frisse toets krijgt. Net zoals de andere Marie-zusjes bevat de Gold versie geen toegevoegde suikers noch aroma’s en is ze 100% biologisch. Marie nodigt uit om heel even te vertragen, iets wat we deze winter sowieso zullen moeten doen, en om te genieten van je theemoment. Laat de thee minstens 5 minuten lang trekken om alle smaken van de natuur zich ten volle te laten ontplooien. De thee is ook lekker koud, bijvoorbeeld om mee te nemen in een drinkfles tijdens een lange natuurwandeling.

Een Marie Gold-doos bevat 12 ongebleekte XL theezakjes. Elk theezakje kan worden gebruikt voor 2 kopjes of een kleine pot.

Info en online shop minimarietea.com – Marie Gold 12 XL theebuiltjes € 5,25