Fortune Easter Eggs: chocolade paseieren met geluksboodschap

Chocolate Nation lanceert een nieuw paasproduct. Naast kleine chocolade paaseitjes en paashazen in allerlei maten en gewichten, waarvan de grootste maar liefst ruim een halve meter hoog is, verkoopt Chocolate Nation nu ook Fortune Eggs. Een chocolade ei met daarin verschillde lieve grappige boodschappen. Welke is voor jou? ‘Somebunny loves you’?

Fortune Easter Eggs

Het is niet elke dag dat er iets nieuws wordt gelanceerd in chocoladewereld, zo dacht Chocolate Nation, toen ze het paasassortiment aan het samenstellen waren. Paaseitjes en paashazen van heerlijke Belgische chocolade horen sowieso bij Pasen, maar wie heeft er al gehoord van Fortune Easter Eggs? Deze eieren van 70 gram – en uiteraard gemaakt met Belgische chocolade – zijn vanaf dit jaar te koop in de shop van Chocolate Nation, het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld. Ze bevatten een lieve boodschap die voor extra animatie zal zorgen tijdens de paasbrunch of het paasontbijt. Boodschappen als bijvoorbeeld; ‘Somebunny loves you’, ‘Oeps, were the eggs meant to be hidden’ en ‘Everybunny needs somebunny’ geven paaseieren een nieuwe dimensie. De boodschappen zijn gemaakt van eetbaar papier en kunnen dus opgegeten worden. De Fortune Eggs zijn voor €5,50 per stuk verkrijgbaar in melk, puur, gold, wit en ruby chocolade en zijn bovendien mooi verpakt in een doosje met strik.

Inspiratie

Chocolate Nation is gelegen aan het Astridplein vlakbij de Chinese Poort. Hier zijn Fortune cookies enorm populair, deze kleine koekjes vormden de inspiratie voor de Fortune Eggs van Chocolate Nation.

Maxi Paashaas

Naast kleine eitjes en fortune eggs verkoopt Chocolate Nation hazen in allerlei maten. Van klein tot groot. De grootste is maar liefst ruim een halve meter groot, weegt 2,5kg en is voorzien van een laagje goudpoeder, ideaal voor grote gezinnen of als indrukwekkend paaspronkstuk.

De ideale Paasuitstap

Chocolate Nation, het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld is de ideale uitstap voor groot en klein. Tijdens de paasvakantie zullen de chocolatiers aan de bezoekers demonstreren hoe een klein paaseitje wordt gemaakt, en uiteraard mag deze dan ook ter plekke geproefd worden. De jonge bezoekers (tot 12 jaar) kunnen tijdens het museumbezoek op zoek gaan naar Le Petit Chocolatier. Hij heeft zich verstopt in alle ruimtes van het museum en als kinderen hem kunnen vinden ontvangen zij op het eind van de beleving een heuse onderscheiding in de vorm van een button waarop onze kleine chocolatier afgebeeld staat

Chocolate Nation, het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld is een plek vol zintuiglijke ervaringen en verhalen van chocolademerken en chocolatiers. Chocoladetradities, geschiedenis, producten en innovaties komen allemaal aan bod in dit belevingsmuseum. In veertien gethematiseerde ruimtes nemen we bezoekers mee in een chocoladereis van 60 tot 90 minuten. De reis start in de cacaoplantages aan de evenaar en volgt de cacaoboon naar de grootste opslaghaven van cacao ter wereld in Antwerpen. Een reusachtige fantasiemachine toont hoe Belgische chocolade wordt gemaakt en hoe de fluweelachtige smaak ontstaat. Onderweg ontdekken bezoekers waarom Belgische chocolade wereldberoemd is en kan er naar hartenlust geproefd worden, dat spreekt voor zich.

Praktische info : Tickets en info op www.chocolatenation.be – Chocolate Nation is dagelijks geopend van 10.30 uur tot 21.00 uur. De laatste tour begint om 19.30 uur. De shop van Chocolate Nation, is vrij toegankelijk, opent om 10.00 uur en sluit om 21.00 uur. Koningin Astridplein 7 – 2018 Antwerpen