Franklin: 1, 2, 3, … Chocolade

Franklin werkt samen met twee chocolade-experts voor zijn nieuwe top lente chocolade trio. Franklin, het Belgische merk van ambachtelijk ijs, heeft zich omringd met een duo van deskundige patissiers om zijn drie nieuwe smaken te lanceren: Dark Chocolate Brownie met Pecan Chunks, Chocolate Manon Creamy Coffee met Praliné en Roasted Peanut Milk Chocolate met Salted Caramel. Deze drie ultra-verwennende chocolade-ijsjes met authentieke smaken zullen u zeker verliefd maken, en bovendien bevatten ze geen toegevoegde suiker. De ijsjes werden verrijkt met krokante nuggets, een smeltende coulis en een topping en geven zo een totaal nieuwe smaaksensatie!

Franklin, visionair schepper van gastronomische smaken

Franklin heeft zich altijd onderscheiden door zijn creatieve visie en zijn vermogen om zich te omringen met de besten om te innoveren en unieke delicatessen te creëren. Dit seizoen hebben de ijsbereiders van Franklin samengewerkt met twee gevestigde waarden op het gebied van chocolade en patisserie uit Binche: David Redon, finalist van de World Pastry Cup, en François Galtier, bronzen medaillewinnaar van de World Pastry Cup. Zij hebben al hun technische know-how en creativiteit ten dienste gesteld van deze Franklin ijsjes.

In samenwerking met het merk Franklin heeft het banketbakker duo drie chocolade-ijsjes gecreëerd die authentieke smaken en gevarieerde texturen combineren voor een nieuwe smaakervaring.

Franklin, de visionaire bedenker van de lekkernijen van morgen, nodigt u dit jaar uit in een nieuwe dimensie van smaken met zijn drie nieuwe recepten die het lekkere met het goede/verantwoorde combineren. Ze zullen de chocoladeliefhebbers en alle ijs liefhebbers bekoren. Dit alles zonder toegevoegde suiker wat zorgt voor een gecontroleerde calorie-inname.

▪ Dark Chocolade Brownie met stukjes pecannoot : Een must voor liefhebbers van intense en pure smaken. Ontdek een zacht roomijs van pure chocolade met heerlijke chocolade pecannoot brownie stukjes en een coulis van pure chocolade.

▪ Roasted Peanut Milk with salted caramel : Een zoete mix van intense en ultra lekkere smaken! Stel je een delicaat ijsje voor van melkchocolade en dulce de leche, een coulis van gezouten karamel en geroosterde noten dankzij de geroosterde pindasnootjes. Onmogelijk toch om deze verleiding te weerstaan?

▪ Chocolate Manon Creamy Coffee with Praliné : Bent u al fan van de gelijknamige iconische Belgische praline? Wacht maar tot je het Franklin Manon ijs proeft! Een roomijs van gebrande koffie met mooie ronde en gebrande toetsen wordt aangevuld met heerlijke witte chocoladestukjes en een coulis van praliné. En niet te vergeten de topping van geroosterde hazelnoten die het geheel mooi afwerkt!

Geen toegevoegde suiker voor een gecontroleerde calorie-inname

Zoals altijd bevatten deze nieuwe Franklin recepten geen toegevoegde suiker. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten komen bijzonder goed tot hun recht en hun smaak wordt niet gemaskeerd door een al te zoete smaak. Alle drie de ijsjes hebben een Nutri-Score B en een zeer goede Yuka beoordeling.

Waar kan ik Franklin ijs vinden?

De nieuwe Franklin-smaken zijn vanaf nu verkrijgbaar in de deelnemende verkooppunten van Delhaize, Carrefour, Okay, Match, Cora, Délitraiteur, Louis Delhaize, Rob en Intermarché. Aanbevolen verkoopprijs: € 6,90 voor een pot van 400 ml. www.glacesfranklin.com

Franklin, de Belgische visionaire ontwerper die het lekkere met het goede combineert. De 100% Belgische ambachtelijke ijsmaker is ervan overtuigd dat goed eten een essentieel plezier in het leven is. Hij begreep snel de tijdsgeest en de veranderende mentaliteit als het over voeding gaat. Dankzij zijn unieke knowhow en zijn visionaire karakter is hij één van de voorlopers van het idee dat wat lekker ook goed kan zijn. Overtuigd van deze visie blijft Franklin heerlijke recepten creëren en tegelijk het caloriegehalte onder controle houden terwijl het zorg draagt voor de hele waardeketen.

Vandaag de dag blijven de Franklin ijsjes innoveren om nieuwe recepten te ontdekken en de authentieke smaak van onze favoriete versnaperingen naar boven te halen. Natuurlijke ingrediënten, afkomstig van plaatselijke producenten, creatieve en originele smaken om zonder zorgen van te smullen.

Om altijd datgene wat lekker is te combineren met datgene wat goed is. Dit is vast en zeker de versnapering van de toekomst: diegene die je zoveel mag eten als je wilt!