Nature chic …

Een geweldige restauranttafel midden in de natuur… Gezien het grote succes wordt Nature Chic verlengd tot eind september!

Gezien het grote succes wordt Nature Chic verlengd tot eind september 2020! Het is het verhaal van een brandend verlangen… het verlangen om een culinaire ervaring te bieden waar de natuurlijke omgeving de restaurantzaal zou zijn. Dit is ook het verhaal van een ontmoeting tussen voedselliefhebbers die zich willen uitleven. Enige tijd later werd hun droom werkelijkheid. Nature Chic was tot leven gekomen!

Een landelijk kader langs een rivier, tussen de bomen voor een kortstondig moment, maar waar de tijd stilstaat. Seizoensgebonden en lokale producten die je toelaten de omgeving in te ademen en te proeven. Stoffen tafelbekleding, zilverwerk en kristallen glazen voor een zorgvuldig gedekte tafel. Een gevoel van welzijn geaccentueerd door een discrete service en een tafelverwarmer. Maar ook een hoogkwalitatieve keuken met een sterrenstatus om het moment nog exclusiever en zeldzamer te maken.

Nature Chic: elke donderdag, vrijdag en zaterdag tot 30 september 2020 in Orbais in Waals-Brabant.

  • U wordt verwacht tussen 19u en 19u30 om te aperitieven in de moestuin: champagne en seizoenscocktail, proeverij van de recentste creaties van atelier Brigitin met groenten uit de tuin. • Rond 20u nemen we u mee om te dineren op een buitengewone plaatse: “Nature Chic”. • Een 4-gangenmenu bereid door sterrenkok Alain Bianchin, die zijn gelijknamige restaurant in Overijse runt. • De bijhorende wijnen zijn geselecteerd door een gerenommeerde sommelier, die verkozen werd tot beste sommelier van België. • Om het diner af te sluiten, krijgt u koffie, thee en versnaperingen van het atelier Brigitin. •       Een originele bar bedient u tot middernacht. Digestieven en andere ontdekkingen die uw smaakpapillen zullen verrukken. • Alle Covid-veiligheidsregels worden gerespecteerd om u een buitengewoon moment te laten beleven (tafels van vier personen).

Info en reservaties op www.naturechic.be.

Scenarist: John Paquot, Hoofd Traiteur en eigenaar van de Ferme d’Odenge. Maker van emoties: Alain Bianchin, Chef-kok en eigenaar van zijn gelijknamige restaurant met Michelinster. Initietiefnemer: Mickael Williquet, Horecaconsultant, culinair fotograaf en ambassadeur va FoodaMental. Promotor van aangepaste wijnen: André Poës, Eigenaar van Les Nectars du Sommelier.