Frituur Hazegras Oostende

TakeAway.com Award voor beste frituur van België!

 

TakeAway.com organiseert jaarlijks de TakeAway.com Awards om de beste zaken op hun platform te erkennen en te belonen. Ze belonen deze handelszaken door ze op te splitsen in relevante categorieën en dan klanten te laten stemmen op hun favoriete genomineerden. Zo kon er gestemd worden voor Beste internationale keuken, voor beste restaurant van de regio, beste kebab zaak, beste Aziatisch restaurant, beste sushi restaurant , beste burger restaurant, beste pizzeria, beste nationale keten, beste lunch restaurant maar dus ook voor BESTE FRITUUR.

Er kon tussen 6 en 31 december 2021 gestemd worden door de klanten van TakeAway.com waar vooral gekeken werd naar het aantal bestellingen, de kwaliteit van de producten, de klanttevredenheid en een gevarieerd aanbod.

De winnaar van de Award krijgt gedurende één jaar de erkenning op de restaurantpagina van TakeAway.com, marketing ondersteuning, kortingsbonnen voor de klanten en uiteraard de award 2021 zelf.

Uit de 10 genomineerden (frituren uit Liège, Assebroek, Oostende, Sint Niklaas, Maasmechelen, Niel, Lommel, Frasnes-lez-Anvaing en Heusden Zolder) werd Frituur Hazegras uit Oostende uitgeroepen tot de beste frituur van België, mede dankzij de heerlijke gerechten en de onvoorwaardelijke inzet voor kwaliteit en service.

Frituur Hazegras Oostende

0495 518 234