Geniet voortaan van de beste en eerste poutine van Brussel! Exclusief via Deliveroo

In Brussel wordt een nieuw concept gelanceerd door Deliveroo: een 100% poutine restaurant waarvan de gerechten exclusief verkrijgbaar zijn via de koerierdienst.  La Poutine à Ti-Bi is daarmee het eerste Belgische restaurant dat haar gerechten enkel online via Deliveroo serveert.

Andréanne Marcil, een 100% Québécois, was degene die het idee had om La Poutine à Ti-Bi te starten in Brussel. Haar grootvader, genaamd Ti-Bi, gaf al zijn recepten van het typisch Canadees fastfoodgerecht met haar mee. Het was voor Andréanne dus logisch om het concept naar haar grootvader te noemen en hem op die manier te eren.

“Ik herinner me dat m’n grootvader mijn zus en ik vaak meenam naar de lokale casse-croûte, een Canadese snackbar. M’n zus nam steevast pogos, maar ik ging, net als mijn grootvader, altijd voor de poutine. Het traditionele recept omvat fondantkaas, knapperige gefrituurde frietjes en een smakelijke saus. Een hemelse combinatie! Ik ben verheugd om de handen in elkaar te slagen met Deliveroo voor de lancering van Ti-Bi en kijk er al naar uit om mijn heerlijke poutine in Brussel te introduceren!”poutine2

Op het menu staat dan ook de traditionele poutine. Bereid met huisgemaakte frietjes, een geheime saus en gesmolten cheddar, is het de beste poutine die Brussel te bieden heeft. Daarnaast kan je ook allerlei varianten krijgen zoals de Expo (met paprika, ui, champignons en worst), Fancy (met gebakken oesterzwammen) en de Monique’s one (met spek met ahornsiroop). Daarnaast zijn er ook vegetarische opties beschikbaar met sauzen op basis van groenten.

Ti-Bi is enkel verkrijgbaar in Brussel via Deliveroo. De gerechten worden na hun bestelling via www.deliveroo.be of de iOs- of Android-app, binnen enkele minuten met de fiets afgeleverd.

Poutine is dagelijks geopend, behalve op dinsdag.