Ghost kitchen Casper slaat de handen in één met Pure by Pascale Naessens

De Gentse food start-up Casper verovert niet alleen Gent en Antwerpen, maar zal binnenkort meerdere keukens openen in België! Voorlopig concentreert deze innoverende Ghost Kitchen of virtueel restaurant zich op de uitbreiding van hun interne keuken: bovenop hun 7 in-house keukens hebben ze een samenwerking opgezet met virtual franchise brand “PURE” van Pascale Naessens.

De wereld van de bezorgrestaurants is continu in beweging. De combinatie van de afnemende behoefte om uit eten te gaan en de mogelijkheid van het opzetten van een virtueel restaurant, hebben geresulteerd in een nieuw fenomeen: dark kitchens. De food start-up Casper profileert zich dan ook als de nieuwe expert in keukens die gespecialiseerd is in het vereenvoudigen van de delivery en de pick-up ervaring van lekkere, kwalitatieve warme en koude gerechten.

WIE IS CASPER?

Het vriendelijke spookje Casper deelt zijn naam met de Gentse ghost kitchen die intussen reeds een vestiging heeft in Gent en Antwerpen. Onder leiding van Amerigo Delli Bove heeft het team van Casper als missie om de delivery wereld te veranderen en biedt de mogelijkheid om verschillende gerechten via eenzelfde platform te bestellen, de zogenaamde multibrand in one basket.

ID KIT

Geboren in Gent in het voorjaar van 2020. Groeit in slechts enkele maanden uit tot twee vestigingen in Gent en Antwerpen. Houdt van klassieke muziek, lekker eten en gezelligheid. Is grappig, slim en spontaan. Tagline: “Your Food Friend Next Door”

Het nieuwe foodconcept combineert 7 verschillende keukens: Gloria met lasagnes bereidt met de onmiskenbare Bavet-sauzen, grootmoeders keuken Bertha, hamburgers van Buns Don’t Lie, Mondial voor wereldkeuken en voor de dessertliefhebbers is er The Sweet Lab, Netfl!x ’n Chill en het nieuwste merk The Creamery met brownies, popcorn en ijsjes. Om het rijtje te vervolledigen, werd sinds kort de gezonde keuken van Pascale Naessens toegevoegd.

CASPER CULINAIR

Gezond én lekker, daar staat Pascale Naessens voor! Gezond eten wil niet persé zeggen minder of saaier eten, maar wel meer gevarieerd en lekkerder eten. In die visie kon Casper zich volledig vinden en was ervan overtuigd dat de culinaire beleving die Pascale nastreeft onmisbaar was in hun aanbod.

“Eindelijk kunnen mensen die willen genieten van mijn gezonde gerechten en geen tijd hebben om te koken ze gewoon bestellen. Thuis, op kantoor of samen met vrienden. We brengen de bereide gerechten naar jou toe.”, vertelt Pascale Naessens enthousiast over haar samenwerking met Casper.

Casper geeft je de mogelijkheid om te proeven van de gerechten van Pascale Naessens bij je thuis, alleen of met vrienden en familie. De Casper-chefs bereiden nauwkeurig en vol passie de gerechten van Pascale waarbij jij enkel hoeft te kiezen voor een delivery op locatie of pick-up bij één van de Casper-restaurants.

Een selectie uit het aanbod aan warme en kouden gerechten die je alvast doen watertanden:          Lady & the Figs – Carpaccio van vijgen met feta en geroosterde pijnboompitten, afgewerkt met frisse rucola; Smoked Duck Salad – Gerookte eendenborst met tuinkers en wortel; Quinoa Salad – Quinoa met tomaat, verse kruiden , zwarte olijven en nootjes; Veggie Spaghetti – Kleurrijke spaghetti van groenten afgewerkt met rode biet en wortels; Halloumi Asparagus – Gebakken halloumi met groene asperges en tomaatjes; Veggie Lasagne – Laagjes van groenten met ricotta, een frisse basilicum pesto en gesmolten kaas

Heb jij zin in een veggie Lasagne en je partner of je gasten eerder in een lasagne met de heerlijke Bavet-sauzen? Dan kan je dankzij Casper in slechts één klik en één betaling jullie bestelling doorgeven. En vergeet geen dessertje toe te voegen!