Ghost kitchen Casper strijkt neer in Brussel

Na Gent, Antwerpen en Leuven, opent CASPER in Brussel.

De Belgische Start-up en Ghost Kitchen pionier Casper opent een nieuwe vestiging in de hippe Lesbroussartstraat – tussen de Louizalaan en het Flageyplein – in Elsene. Na Gent, Antwerpen en Leuven voegt Casper dus een vierde locatie toe aan hun lijstje. En dat in minder dan één jaar tijd!

GHOSTING THE CITY

Wie Casper binnenstapt merkt het meteen: ‘There is a new kid in town’. Een indrukwekkende houtkleurige toonbank, warme beats en een niet te missen boodschap op de muur. Casper, die zijn naam ontleent aan het gelijknamige vriendelijke spookje, is een Gentse start-up die zichzelf omschrijft als dé Belgische Ghost Kitchen Pionier en intussen reeds een vestiging heeft in Gent, Antwerpen, Leuven en nu dus ook in onze hoofdstad.

MULTI-BRAND BASKET

Intussen is het concept ‘Ghost Kitchen’ wel gekend: het is een keuken waarin maaltijden bereid worden, bestemd voor afhaal of delivery. Toch onderscheidt Casper zich van de reeds bestaande Ghost Kitchens, dankzij hun multi-brand basket principe. Onder het motto ‘Casper brings world cuisine to your doorstep’ worden verschillende keukens samengebracht onder één dak.

In tegenstelling tot andere Ghost Kitchens, biedt Casper een breed aanbod aan gerechten aan van comfort food en snacks tot gezonde gerechten en side dishes. Door dit ruime assortiment kan de klant bestellen zonder daarbij compromissen te moeten sluiten met zijn gezelschap. Heb je zin in typische Vlaamse kost, een klassieke of iets minder klassieke lasagne of macaroni, Aziatische keuken of toch liever een lichte lunch in de vorm van een heerlijke salade, een wrap of een tas soep? Casper heeft het allemaal!

Een volledig overzicht van de keukens:

Pure: brengt Pascale Naessens haar creaties bij jou thuis – Gloria: lasagnes bereid met de befaamde Bavetsauzen – Bertha: Vlaamse keuken op grootmoeders wijze – Barney’s burgers: straight forward burgers, special bun – Full Monty: Mac & Cheese assortiment (ook veggie) om u tegen te zeggen – Tuktuk: ‘Delicious Asian dishes: Kung Pao Chicken, Sukiyaki Burger, …’ – Hacked: Klassiekers in een veggie- en vegan jasje in samenwerking met De Vegetarische Slager: Vol au vegan, Stoofvleesch, Nugettekes, …- The Sweet Lab: Don’t even try to resist our Ultimate brownie or Choco Mousse – The Creamery: Everyone’s all time guilty pleasure, ICE CREAM

KWALITEIT EN DUURZAAMHEID

Caspers kwaliteit wordt gegarandeerd door interne chefs. Elk gerecht wordt zorgvuldig bereid volgens een verfijnd recept dat specifiek ontwikkeld is om ook na vervoer zonder kwaliteitsverlies thuis op tafel te verschijnen. De missie is duidelijk. “Met Casper bereiden we een ruim assortiment van kwalitatief hoogstaande maaltijden bestemd voor take-out en delivery in een duurzaam jasje”, aldus CEO Matthias Laga. Voor verpakkingen ligt de focus 100% op duurzame materialen en er is ook een zeer bewuste samenwerking met Too Good To Go, de gekende app om voedselverspilling tegen te gaan.

Illustraties : Aziatische geïnspireerde keuken ‘Tuktuk’ – Holy Grail lasagne van Gloria

Casper Brussel – Lesbroussartstraat 118 – 1050 Brussel – www.eatcasper.com