Hotel Amigo lanceert Il Pranzo della domenica in Bocconi

Het Ristorante BoCConi werd speciaal voor de lente versierd met felle kleuren, die zweverig de lucht vullen als een Italiaans parfum en doen verlangen naar de zon en warme momenten.

Het interieur van het restaurant kreeg een make-over met een nieuwe waaier van uitgesproken moderne kleuren, waarbij de oorspronkelijke identiteit weliswaar bewaard bleef. In deze vernieuwde, trendy en kleurrijke sfeer maakt BoCConi zich op voor dé nieuwigheid van deze lente: Il Pranzo della domenica.

Il Pranzo della domenica van BoCConi is nog verfijnder en gezelliger dan een brunch en verwelkomt elke zondag gezinnen en vriendengroepen voor een op-en-top Italiaans festijn met een glaasje prosecco of een detoxsapje van vers fruit.

Vanaf 2 april biedt het restaurant BoCConi elke zondag van 12 tot 15 uur een uniek moment van samenzijn en een heuse terugkeer naar de Italiaanse culinaire traditie.

Op 16 april, Paaszondag, zal Il Pranzo della domenica van BoCConi bijzonder feestelijk uitpakken met traditionele specialiteiten.