IHG start jacht op culinaire superstar

Een nieuwe Chef de Cuisine krijgt zijn eigen restaurant in het InterContinental Singapore

IHG Hotels & Resorts nodigt de perfecte kandidaat uit om de gastronomische kans van zijn leven te grijpen door deel te nemen aan de jacht op de volgende culinaire superster in Singapore. De prijs: een contract als Chef de Cuisine bij het InterContinental Singapore, aan het hoofd van een eigen Italiaans conceptrestaurant.

Culinaire leider zijn bij IHG betekent reislust koppelen aan passie voor cultuur en waardering voor diversiteit. Het is werken met elegantie, evenwicht en detail, naast een diep verlangen om te concurreren om te winnen. IHG Hotels & Resorts nodigt alle creatieve individuen die gepassioneerd zijn om de smaakpapillen van gasten te betoveren door het leveren van meeslepende eetervaringen, uit om te solliciteren voor deze unieke job.

De succesvolle kandidaat is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het beroemde restaurant van het hotel met 130 zitplaatsen. Met een open keukenconcept, inclusief een vleeswaren- en kaaskamer, een houtoven, showkeukens en een dessertstation, is het de perfecte omgeving voor een eigen visie op de toekomst van de Italiaanse keuken. Een complete reeks middelen wordt ter beschikking gesteld om deze levendige en lonende nieuwe rol te ondersteunen, samen met de ongelooflijke teamgeest die zo integraal is voor alle IHG hotel teams over de hele wereld, en worden ondersteund voor succes om de wereldberoemde True Hospitality for Good te leveren.