Klanten kunnen allergenlijst van een product bekijken via de Carrefour-app

– Scan het product voor meer informatie over de allergenen die het bevat. –  – De Carrefour-app helpt klanten ook om een betere voeding te kiezen.

De Carrefour-app wordt een onmisbaar instrument om met een gerust gemoed te winkelen. Zo kunnen klanten via de app de volledige lijst met allergenen in een product opvragen. Even de streepjescode van het artikel scannen volstaat om alle informatie over het product weer te geven op een smartphone.

Zo komt de klant in een oogopslag te weten of het product compatibel is met zijn allergieën. Ook het leesgemak gaat er sterk op vooruit. Klanten hoeven niet langer de kleine lettertjes op etiketten te ontcijferen in de schaduw van een rek. Even inzoomen op de lijst en alles is perfect leesbaar.

Carrefour heeft de functies van haar app onlangs al verbeterd om boodschappen doen nog eenvoudiger en handiger te maken (aankoopgeschiedenis, aanbiedingen, coupons en Bonuscheques enz.). Vandaag wordt de Carrefour-app ook een echte ‘gezondheidscoach’ die klanten steeds op zak hebben en op elk moment tijdens het winkelen kunnen raadplegen.

Dankzij deze service wordt de Carrefour-app nog veelzijdiger, nadat hij het eerder al tot volwaardig digitaal alternatief voor de Bonuskaart van Carrefour had geschopt. Ook kunnen klanten met de app in enkele kliks een winkel opzoeken op de geïntegreerde interactieve kaart, een recept of folder bekijken en zelfs een factuur aanvragen. De app is beschikbaar voor iPhone in de App Store en voor Android op Google Play. 3.000.000 Belgische gezinnen gebruiken hun Carrefour Bonuskaart regelmatig.