Le Pain Quotidien werkt samen met Simone à Soif voor een drank op maat

Le Pain Quotidien heeft beslist samen met de Belgische start-up Simone a Soif! de krachten te bundelen voor de creatie van een exclusieve hydrolade voor zijn seizoenskaart: Acai + Basilicum.

Le Pain Quotidien heeft deze verrassende drank geïntroduceerd op hun nieuwe kaart in meer dan 50 verkooppunten in België, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Le Pain Quotidien bevestigt op die manier zijn positie als smaakpionier en zijn kordaat engagement ten aanzien van meer biologische voeding. Tegelijkertijd brengt deze drank originele vernieuwing in de strijd tegen suikers en zoetstoffen in frisdranken.

“Dit soort samenwerking met partners met dezelfde zin voor ondernemen, zoals Le Pain Quotidien, speelt een sleutelrol in de verdere groei van Simone a Soif! Wij delen onze knowhow en onze creativiteit in deze formule en bieden ondernemingen daarbij de mogelijkheid te voldoen aan de groeiende vraag van de consument naar gezonde en natuurlijke alternatieven voor frisdranken.” Agnès Bonfond, CEO van Simone a Soif!                   acaibasil3

Hydrolades zijn 100% natuurlijke drankjes die ontstaan uit de dampen die worden gerecupereerd bij het opwarmen van planten (hydrolaten genaamd) gemengd met versgeperste groenten en fruit, en water. Deze drankjes zijn bio-gecertificeerd en hebben een zeer laag suikergehalte, waardoor ze een gezond en verfrissend alternatief zijn voor frisdranken.

“Deze nieuwe hydrolade van Simone a Soif! combineert moeiteloos en tegelijk zeer verrassend de warme en fruitige smaak van acaibessen met de aroma’s van basilicum.” Gabrielle Coppée, Recipe designer van Le Pain Quotidien

Eigenschappen van acaibessen en basilicum:

Acai is een superfood rijk aan mineralen, vitamines en Omega 3 en 6 met de bijzondere smaak van rode vruchten en cacao. De gunstige effecten op het gebied van spijsvertering, het risico op hart- en vaatziekten en de anti-verouderingseigenschappen worden ten zeerste gewaardeerd.  Basilicum is één van de meest gebruikte kruidenaroma’s en wordt reeds sinds de Middeleeuwen gekweekt. Basilicumhydrolaat is een weldaad voor uw maag en garandeert een goede spijsvertering.

Simone a Soif! wil op een natuurlijke, milieu- en mensvriendelijke manier een gezond en suikervrij drankje aanbieden. Agnès Bonfond en haar team laten zien dat lekker en gezond prima hand-in-hand gaan. Zij bieden met de nieuwe hydrolade een totaal nieuwe drank op de Belgische limonademarkt. Bij manier van spreken dan want zeg niet zomaar de zoveelste limonade maar een hydrolade.