Les Burgers de Nat: nieuw gourmetburgerconcept in Brussel

Chef Natalina Curcio stoelt op meer dan 20 jaar ervaring en een grote liefde voor koken. In haar nieuwe concept Les Burgers de Nat tovert ze de alom bekende Amerikaanse burger om tot een luxeburger. Ze gebruikt Belgische ingrediënten en biedt niet zomaar een hamburger aan: smeuïge, hoogwaardige, unieke en kwaliteitsvolle creaties met als leuze “Small size, big taste”. De heerlijke en kleurrijke culinaire burgers smaken naar passie en vrijgevigheid. Bovendien levert Les Burgers de Nat in het hele Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Natalina is verliefd op smaken, passie en vrijgevigheid zijn de voornaamste ingrediënten in haar keuken.

2017 is ongetwijfeld het jaar waarin fastfood meer dan ooit in een nieuw jasje wordt gestoken en nu reeds gekenmerkt wordt door een ‘burgergekte’. Restaurants, traiteurs, foodtrucks, chefs en thuisbezorgers springen mee op de kar. De burger is hierdoor niet langer een miskende eetgewoonte, maar ruimt plaats voor de ‘herziene’ burger.

Onze keuken verandert inderdaad en dit in alle geledingen. Fastfoodrecepten vinden hun weg naar de hoogste regionen van culinair België. De burger wordt de nieuwe vorm van “comfort food” en prijkt tegenwoordig op heel wat menu’s in brasserieën en eethuizen. Luxeburgers zijn een hype!

Gourmet, tasty and made with love. Natalina stapt af van het traditionele concept waarbij de voorgebakken burger op consumptie wacht, maar presenteert heerlijke en met liefde bereide luxeburgers. Hierdoor wordt elke hap een korte gastronomische daguitstap. Deze huisgemaakte lekkernijen stralen de Italiaanse levensvreugde uit die zo eigen is aan Natalina. Het recept van haar succes: verse, kwaliteitsvolle en seizoensgebonden producten. Gecertificeerd Black Angus biovlees, huisgemaakte sauzen en artisanaal brood van Fleur du pain of van Maison Barat. Bij Les Burgers de Nat staat er geen rem op uitmuntendheid!

Op het menu: een selectie gourmetburgers als aanvulling op de klassiekers, met verrassende recepten en combinaties. Natalina zoekt, probeert, creëert en verrast! Cheese Tradition, Ocean burger en Farm burger bij de klassiekers. Dolce Vita burger ( Black Angus beef, snede pikante Provolone kaas, aubergines, courgettes en raketsla), Oriental burger, Parmigiana, Japanese burger ( huisgepaneerde kip met Japanse chapelure, snede Oud Brugge kaas en ananassaus), Krabby burger voor een reis naar nieuwe smaken. Vegetarische burger ( groentenburger – wortel, selder, ui, quinoa, rode bonen en koriander, snede kaas oud Brugge, scheutje zonnebloem en trio van tomaat) en een trio van miniburgers, voor iedere smaak wat wils. Frieten, het traditioneel supplement van burgers, worden door Natalina vervangen door krielaardappelen met rozemarijn… Lekkernij in haar puurste vorm!

Naast de burgers denkt Natalina ook aan de kleine honger en de vieruurtjes: verse, verrassende salades, seizoensverrines en desserts op maat. De Jaipursalade krijgt zoete aardappel, linzen, wortel, broccoli, ui met getooid met gember, koriander, curry en kokosmelk. De Libanese salade is een creatie van een taboulé van peterselie en tomaat, groene ui, bulger, munt, groene citroen en olijfolie.

Deze gepassioneerde chef draagt de Italiaanse regio Calabrië een warm hart toe en haar keuken ademt die passie uit. De culinaire creaties van Natalina Curcio staan bol van zeevruchten, zonnegroenten en Italiaanse specialiteiten. Joël Robuchon, Alain Ducasse en Gabriele Bonci zijn haar gastronomische inspiratiebron om nieuwe lekkere combinaties uit te vinden en heruit te vinden, een doel waarin Natalina perfect slaagt. “Groeien doe je door te kijken naar wie nog groter is” aldus de chef

Les Burgers de Nat biedt ook een traiteurservice op maat aan. Ideaal voor recepties, privéfeestjes of bedrijfsevenementen. Natalina zorgt eveneens voor gerechten op maat van de klant.

De luxeburgers van Natalina worden kraakvers en uitsluitend op bestelling bereid en aan huis geleverd, met gratis bestelling vanaf 12.5€. Bestellingen per mail of per telefoon 24u op voorhand. Telefoon: +32 (0) 470 22 94 13

E-mail: lesburgersdenat@gmail.com – Facebook @ LesBurgersdeNat