Restaurant The Park viert Week van de Fantasie

Befaamd restaurant van het Bilderberg Parkhotel serveert verrassende gerechten. De zon schijnt, de temperaturen lopen op en dat betekent dat de deuren naar het terras van The Park weer open worden gezet. Naast het begin van de zomer viert restaurant The Park ook de tentoonstelling “Gek van Surrealisme”, die te zien is in het naastgelegen museum Boijmans van Beuningen. Richard de Vries en supervising twee sterren chef Erik van Loo hebben speciaal voor de Week van de Fantasie een tal van overheerlijke en verrassende gerechten bedacht. Vanaf 12 mei tot 21 mei kunnen gasten zich in de verborgen binnentuin van restaurant The Park laten verwennen met deze exclusieve gastronomische hoogstandjes. Deze worden, bij goed weer, bereid in de speciale buitenkeuken, waar de koks ook een Big Green Egg tot hun beschikking hebben.

Week van de Fantasie

In het naastgelegen museum Boijmans van Beuningen is tot eind mei de tentoonstelling ‘Gek van Surrealisme’ te zien. Benieuwd hoe dit proeft? Van 12 tot en met 21 mei biedt The Park “verrassende gerechten die in vorm en beleving uw gedachten op het verkeerde been zullen zetten.” Richard de Vries en Erik van Loo bedachten samen deze gerechten en werden geïnspireerd door de musea in hun ‘achtertuin’, de zon, en het terras dat bij mooi weer geopend is. Gerechten zoals asperges a la frikandel speciaal komen exclusief op de kaart. Deze worden aangeboden in een overheerlijke wijn-spijs combinatie.

Verborgen parel

Het buitenterras van The Park is met recht een hidden treasure te noemen. Deze verborgen parel is enkel in de lente- en zomermaanden geopend. Zodra de zon tevoorschijn piept en de temperaturen oplopen worden de deuren opengeslagen naar de veranda en de binnentuin. Hier kunnen gasten genieten van de gerechten van het vaste menu van The Park. Daarnaast heeft chefkok Richard de Vries ook een aantal nieuwe gerechten op de kaart gezet. Uiteraard met supervisie van twee sterren chef Erik van Loo. Het terras is ook een uitermate geschikte locatie voor de zakelijke lunch. Zo biedt The Park speciaal voor haar zakelijke gasten een tweegangen businesslunch.

Tuin- en villakamers

Het nieuwe terras en de veranda die in 2015 voor het eerst haar deuren opende, zijn het vervolg op de grootscheepse verbouwing van het Rotterdamse Parkhotel. Ook de hotelkamers zijn in deze renovatie meegenomen. Onlangs zijn de tuin- en villakamers na een grondige renovatie opgeleverd. De 75 vernieuwde kamers zijn van alle gemakken voorzien. Haal de zomer naar binnen in deze prachtige, stijlvolle tuin- en villakamers.

Achtergrondinformatie

Restaurant The Park is het inmiddels befaamde restaurant van het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam. The Park serveert gerechten volgens het signatuur van de met twee sterren bekroonde chef-kok Erik van Loo (restaurant Parkheuvel), in een ontspannen omgeving en voor een toegankelijke prijs. De dagelijkse leiding van het restaurant is in handen van chef-kok Richard de Vries. Richard werkte als souschef enkele jaren samen met Erik van Loo, waaronder in restaurant Parkheuvel. The Park opende in juni 2014 en is sinds het begin een doorslaand succes. De openslaande deuren van het restaurant leiden naar de prachtige binnentuin van het Parkhotel. Hier kunnen gasten ontsnappen aan de stadse drukte, met uitzicht over het Rotterdamse Museumpark. Je kunt er aanschuiven aan de tafels van The Park, maar de tuin is ook een verlengstuk van de loungebar en is daarmee een prima plek voor een (after work) borrel.

The Park – Bilderberg Parkhotel, Westersingel 70, Rotterdam –

Telefoon : 00 31 10 440 8165 – www.thepark.nl

Geopend: Maandag t/m vrijdag lunch van: 12.00 uur – 14.30 uur –                     Maandag t/m zondag diner van: 18.00 uur – 22.00 uur