Lunch garden maakt het smullen van groenten nog leuker met Lunch Buddies

Voor Lunch Garden staan gezinnen en families centraal. Binnen haar ambitieuze vernieuwings- en diversificatiestrategie stelt Lunch Garden met trots twee nieuwe concepten voor: de Lunch Buddies-robots én het nieuwste restaurant Lambertini. Het restaurant in het Imeldaziekenhuis in Bonheiden biedt lunch-, koffie en Lunch Garden klassiekers aan om ter plaatse te consumeren, een shop en huisbereide broodjes en slaatjes om mee te nemen. Midden december neemt één van de drie Lunch Buddies zijn intrek in het nieuwe restaurant. Met deze robots geeft de restaurantketen jonge gezinnen een duwtje in de rug naar een gezonde levensstijl.

Met BOB ALLES-OP, ELLY EET GRAAG OF POL BUIKJE-VOL was groentjes eten nog nooit zo leuk!

Groentjes en kinderen, het kan soms een uitdaging zijn! Lunch Garden zorgt graag voor haar kleinste klanten en schakelt daarom de hulp in van drie robots om kleine bengels op een leuke manier aan te sporen hun groentjes op te eten. Aan de hand van een programma gebaseerd op Artificial Intelligence dat ontwikkeld werd door het bedrijf Wunderman-Thompson, detecteert de robot of alle groentjes opgegeten zijn en worden flinke eters beloond. Kleine bengels worden beloond met een tof geschenk. Een innovatief experiment met één doel: kinderen aanzetten tot het eten van hun groentjes!

Gezinnen en families staan centraal in de filosofie van Lunch Garden: op elk moment van de dag kunnen genieten van een uitgebreid aanbod aan gezonde en betaalbare maaltijden. CEO Annick Van Overstraeten : “Lunch Garden is een partner voor gezinnen in het dagelijkse drukke leven. De Lunch Buddies zijn speciaal gericht naar jonge ouders die een duwtje in de rug kunnen gebruiken wat gezond eten betreft. Zo engageren wij ons voor een gezonde levensstijl voor jong én oud.”

De Zorabots worden reeds ingeschakeld in de gezondheids-, hotel, en retailsector. Ze inschakelen binnen de restaurantsector is dus een ware primeur. “De Lunch Buddies zijn vriendelijk, speels, geduldig en aaibaar. De unieke software geeft op een speelse manier een levensles mee aan kinderen en jonge gezinnen. Wij zijn dan ook verheugd over dit experiment!”, vult Annick Van Overstraeten aan.

Gezinnen kunnen kennis maken met drie robots: Bob Alles-Op, Elly Eetgraag of Pol Buikje-Vol. De Lunch Buddies nemen vanaf 20 december hun intrek in drie Lunch Garden restaurants als experiment: in Lunch Garden Wilrijk, Bierges en in het nieuwste restaurant Lambertini empowered by Lunch Garden in het Imeldaziekenhuis in Bonheiden.