McDonald: vleugje zomer met Brasil saus

Stiekem al een beetje aan het dromen van de zomer? McDonald’s heeft iets nieuws voor jou! Vanaf morgen trakteert de kruidige en fruitige smaak van de nieuwe Brasil saus je smaakpapillen op een zonnige reis.

Vanaf 7 maart draait bij McDonald’s alles om de heerlijke tropische Brasil saus: een zoete, gekruide saus met toetsen van tomaat, ananas en curry. De Brasil Cheese bestaat uit een lekker broodje met sesamzaadjes dat gebakken wordt in olie, een gegrilde rundsburger gemaakt met 100% rundvlees, cheddarkaas, augurk, gefrituurde uien en uiteraard de overheerlijke Brasil saus. Voor de chicken lovers is de Brasil Chicken de ideale burger; een lekker broodje, een knapperige kipfilet, kraakverse ijsbergsalade, die met zorg wordt gesneden en gewassen, en de zonnige Brasil saus. Voor de échte Brasil saus fans, of gewoon voor wie eens iets anders wilt bij de frietjes dan de gebruikelijke sauzen, is ook de Brasil dipsaus verkrijgbaar.

De twee nieuwe burgers maken deel uit van het “McMomentje” assortiment. Dat zijn smakelijke producten die McDonald’s® aan scherpe prijzen aanbiedt. Ze zijn verkrijgbaar vanaf 7 maart, aan een adviesprijs van €2,40 in het McMoment aanbod in alle Belgische McDonald’s® restaurants. Van 7 maart tot en met 31 maart zijn de Brasil Cheese en de Brasil Chicken exclusief verkrijgbaar aan de lagere prijs van 1,50€ voor gebruikers van de McDonald’s® app.