Microtea van waterdrop

de snelste thee ter wereld

Dankzij waterdrop® was thee nog nooit zo snel en makkelijk! Een thee die klaar is in minder dan 5 minuten? Voortaan kan het dankzij het gamma Microtea van waterdrop®. Theeblokjes bomvol smaak die je oplost in water op 60° en een verleidelijk gamma accessoires helpen je meer water te drinken op een eenvoudige, duurzame manier en maken je theemomentje nóg ontspannender.

Microtea : theeritueel nieuwe stijl. Microtea van waterdrop® is een klein revolutionair blokje op basis van natuurlijke fruit- en plantenextracten, helemaal vegan en zonder toevoeging van suiker of kleurstoffen. Deze kruising tussen thee en infusie is een smakelijk warm drankje dat klaar is in een handomdraai. Het was nog nooit zo eenvoudig om een warme drank te bereiden!

Wachten tot het water kookt, het theebuiltje precies lang genoeg laten trekken en dan geen blijf weten met het builtje… zo eenvoudig is het theeritueel niet. Microtea is een handig alternatief op basis van een blokje dat makkelijk overal mee te nemen is, in een waaier aan verschillende smaken. Microtea van waterdrop® is verkrijgbaar in zes heerlijke smaken : Golden Assam, Green Oasis, Oriental Spice, Mellow Mint, White Blossom en Fruit Fusion.

Niet zomaar thee: Naast de brede keuze aan smaken biedt het gamma Microtea ook een reeks ​ accessoires om te genieten van je warme drank: ​Flessen van 400ml, 600 ml en 1l, die de microtea maar liefst 6 uren warm houden, waar je ook gaat – van 29,90€ tot 39,90€ – Theekopjes in verschillende kleuren marmerlook – 19,90€ – Coasters – 6,90€ – Een rugzak – 19,90€ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

Een andere manier om meer (warm) water te drinken

Waarom thee zonder theebuiltje? Volgens een studie van het magazine 60 millions de consommateurs, gepubliceerd in februari, bevatten theebuiltjes residuën van pesticiden. De studie zou niet minder dan ​ “zestien problematische substanties” hebben blootgelegd in 48 producten in labotests. De belangrijkste zijn onder andere glyfosaat, thiacloprid, acetamiprid, chloorfenapyr, …nog alarmerender echter is dat de studie onthult dat acht stalen van producten verkocht in de supermarkt pesticiden bevatte die verboden zijn in Europa. ​

Verder preciseerde het magazine ook dat enkel de biologische thees een “garantie boden op nul pesticiden”. Daartegenover staat dat volgens het magazine alle groene en zwarte theesoorten en de meeste infusies met verbena gecontamineerd waren door pesticiden, hetzij “meer dan de helft van de geanalyseerde stalen”.

De Microteas van waterdrop® zijn bewust duurzamer dankzij de keuze voor warme dranken op basis van natuurlijke fruit- en plantenextracten, vegan, zonder toegevoegde suikers noch zoetstoffen.