Mosselseizoen : Deliveroo & Lunch Garden

Deliveroo en Lunch Garden brengen de start van het mosselseizoen tot aan de voordeur

 

Fijnproevers die straks van de allereerste mosselen van het seizoen willen genieten, kunnen een portie van Lunch Garden aan huis laten leveren enkel en alleen door Deliveroo. De maaltijdkoeriers komen langs op 21 locaties in België. Bovendien kan je ook andere Lunch Garden-klassiekers dankzij Deliveroo aan huis laten leveren.

De Belgen en hun mosselen, het is een onafscheidelijk duo. Wie had ooit durven dromen dat we voortaan zelfs de deur niet meer uit hoeven om ervan te smullen? Lunch Garden zorgt voor de bereiding en Deliveroo voor de levering aan huis in minder dan 30 minuten. In 21 locaties van Charleroi tot Antwerpen kunnen liefhebbers van de Belgische klassieker voortaan hun hart ophalen en thuis smullen van een kom dampende mosselen.

Vier bereidingen, met frietjes en mosselsaus

De mosselen worden op vier verschillende manieren bereid: natuur, met witte wijn, met look of op Thaise wijze. Ze worden duurzaam verpakt in een afgesloten verpakking, speciaal ontworpen in de vorm van de klassieke zwarte pan, om de aroma’s lekker te bewaren. Uiteraard zitten er ook frietjes bij, net als de mosselsaus van Devos-Lemmens. Het prijskaartje blijft op 14,99 euro, zoals de klanten van Lunch Garden dit al jaren gewoon zijn. Deliveroo levert overal binnen een straal van 3 kilometer van één van de 21 Lunch Garden-restaurants waar de service wordt aangeboden.

Deliveroo pakt zo uit met een heerlijke exclusiviteit. Als eerste en enige maaltijdkoerier brengt het nu de mosselen van Lunch Garden aan huis. “Mosselen zijn een vaste waarde in de Belgische keuken en we zijn dan ook enorm blij dat we ze voortaan aan onze klanten kunnen aanbieden. Nu het mosselseizoen eraan komt, willen velen ze ongetwijfeld weer proeven en dat kan nu dus ook in de gezellige huiselijke sfeer, zonder dat je daarvoor zelf achter het fornuis hoeft te gaan staan”, zegt Rodolphe Van Nuffel, woordvoerder van Deliveroo België.

Ook vol-au-vent, kindergerechten en ontbijtbox

Deliveroo beperkt zich wat de menukaart van Lunch Garden betreft uiteraard niet tot de mosselen. Ook acht andere hoofdgerechten zoals de welgesmaakte vol-au-vent, balletjes in tomatensaus en een halve kip met appelmoes zijn te verkrijgen, maar ook een caesar- of mozzarellasalade. Ook de kleinsten komen aan hun trekken met vijf kindergerechten aan 4,99 euro, het grootste aanbod voor kinderen op Deliveroo. Er is ook een rijkgevulde ontbijtbox te verkrijgen voor slechts 5 euro.

“We innoveren graag bij Lunch Garden, maar blijven tegelijk ook trouw aan ons familiaal karakter”, zegt Ann Biebuyck, CEO bij Lunch Garden. “Zo bieden we ook onze gloednieuwe traiteurservice Lunch Garden at home aan: een aantal gerechten aan een voordeeltarief in grotere porties, op maat van families met twee volwassenen en twee kinderen. Onze klassiekers vol-au-vent, balletjes in tomatensaus en stoverij kunnen ook koud verpakt verkregen worden met puree om snel en handig op te warmen. De gerechten waar Lunch Garden al die tijd al voor in de smaakt valt, komen voortaan dus dankzij Deliveroo ook tot in de huiskamer.”

Dit zijn de steden/locaties waar je voortaan ook via Deliveroo bij Lunch Garden kan bestellen: Antwerpen (Inno Meir & Borsbeek) – Brugge – Brussel (Inno Nieuwstraat, Evere, Oudergem, Drogenbos, Kraainem & Sint-Agatha-Berchem) – Charleroi –        Gent – Hasselt (Kuringen & Hasselt) – Kortrijk – Leuven – Luik (Ans en Rocourt) – Mechelen – Namen – Waterloo (Waterloo Lasne & Waterloo Centrum)

Details:

Openingsuren levering aan huis: 7 dagen per week. Vanaf het ontbijt tot laat in de avond. Exacte openingsuren hangen af van de Lunch Garden waarbij je wilt bestellen. Minimum bestelwaarde: € 5 per bestelling – Menu: het grootste deel van het Lunch Garden-menu is te verkrijgen – Leveringstermijn: gemiddeld binnen de 30 minuten vanaf de bevestiging van de bestelling.

Om te bestellen, download je de Deliveroo app (beschikbaar voor zowel Android als iOS) of surf je naar www.deliveroo.be.