Nature Chic: een geweldige restauranttafel midden in de natuur

Het is het verhaal van een brandend verlangen… het verlangen om een culinaire ervaring te bieden waar de natuurlijke omgeving de restaurantzaal zou zijn.

Dit is het verhaal van een ontmoeting… …tussen voedselliefhebbers die zich willen uitleven. Enige tijd later werd hun droom werkelijkheid…

Nature Chic was tot leven gekomen. Een landelijk kader, langs een rivier, tussen de bomen voor een kortstondig moment maar waar de tijd stilstaat. Seizoensgebonden en lokale producten die je toelaten de omgeving in te ademen en te proeven. Dit is Foodamental. Stoffen tafelbekleding, zilverwerk en kristallen glazen voor een zorgvuldig gedekte tafel.

Een gevoel van welzijn geaccentueerd door een discrete service en een tafelverwarmer. Maar ook, een hoogkwalitatieve keuken met een sterrenstatus om het moment nog exclusiever en zeldzamer te maken.

Nature Chic: elke donderdag, vrijdag en zaterdag in de zomer van 2020 in Orbais in Waals-Brabant.

  • U wordt verwacht tussen 19.00 en 19.30 uur om te aperitieven in het midden van de moestuin: champagne en seizoenscocktail, proeverij van de nieuwste creaties van het atelier Brigitin met groenten uit de tuin.
  • Rond 20.00 uur nemen we u mee om te dineren op een ongewone plek “Nature Chic”.
  • Een 4-gangen menu samengesteld door de sterrenkok Alain Bianchin van het gelijknamige restaurant in Overijse.
  • Wijnen geselecteerd door een gerenommeerde sommelier, die al meerdere malen verkozen is tot de beste sommelier van België. Om het diner af te sluiten: koffie en thee en versnaperingen van atelier Brigitin.
  • Een originele bar serveert tot middernacht: digestieven en andere ontdekkingen die uw smaakpapillen zullen verrukken.
  • Alle Covid veiligheidsregels worden gerespecteerd om u een buitengewoon moment te laten leven.

Nature Chic is een samenspel van uitzonderlijke elementen gedirigeerd door scenarist: John Paquot, Chef Traiteur, Eigenaar van de Ferme d’Odenge; schepper van emoties: Alain Bianchin, Chef-eigenaar bekroond met een Michelinster; initiatiefnemer: Mickael Williquet, Horeca consultant, culinaire fotograaf en ambassadeur FoodaMental en promotor van auteurswijnen: André Poës, Eigenaar van de Nectars du Sommelier.

Info en reservaties op www.naturechic.be.