Originele feestcocktails

Kerstdag nadert snel, velen van ons kijken uit naar de geneugten van het geven en krijgen van cadeaus, het zien van geliefden en het almachtige kerstdiner, al moet dit alles in dit onmogelijk jaar volgens strikte richtlijnen moet gebeuren. Het kerstdiner of nieuwjaardiner wordt wellicht toch deels traditioneel, vraag blijft welke drank deze maaltijd zal begeleiden.

Elke persoon heeft zijn persoonlijke voorkeuren, net daarom ging de online taartenwinkel Jackandbeyond.com te rade bij PsychicWorld om te onthullen welke kerstdrank elk sterrenbeeld optimaal laat genieten van de maaltijd van het jaar!

RAM (21 maart – 19 april): CRANBERRY MIMOSA

Jackandbeyond.com raadt aan de Ram deze Kerstmis een cranberry mimosa’s aan. Ram is een gedurfde en ambitieuze dierenriem, dus de kick van champagne en veenbessensap zal hen zeker tevreden stellen. En dan hebben we het nog niet eens over de rode kleur die past bij hun vurige temperament!

STIER (20 april – 20 mei): BAILEYS

Taureeërs zijn rustiger en bedaarder, ze geven de voorkeur aan comfort en zachtheid boven een kick van de smaak. Een Stier kan daarom niet misgaan met sommige Baileys op ijs om de rust op de kerstdag te bewaren.

TWEELINGEN (21 mei – 20 juni): BUCK’S FIZZ

Met overal stoeipartijen en festiviteiten, kunnen Tweelingen zich niet langer dan vijf minuten op één ding concentreren. Bij hun flitsende en gezellige persoonlijkheden, trakteren ze zich best op een buck’s fizz, een punch die hen inpakt en blijft vermaken!

KREEFT (21 juni – juli ): MULLED WINE

Als de ‘moeders’ van de dierenriem waardeert de Kreeft het beslist dat hun drankje huiselijk en troostend is. Een perfecte aanvulling op de kerstdiners van de Kreeften is een hartverwarmende glühwein om geluk en vrolijkheid op te roepen.

LEEUW (23 juli – 22 augustus): LIMONCELLO

Leos, trakteer uzelf op een pop van citroen met Limoncello als u uw rechtmatige plaats in het midden van de tafel inneemt! Probeer het netjes met ijs of als onderdeel van een op citroen geïnspireerde cocktail en laat de tederheid op uw levendige geest afdwingen.

MAAGD (23 augustus – 22 september): WIT-RUSSISCH

Logisch, praktisch en een beetje perfectionistisch, Virgos geeft meer om de smaakcombinaties in hun kerstdrankjes dan om de vraag of ze er dronken van worden. Daarom is de witte Rus perfect, waarbij de mix van bittere wodka, sterke koffie en zoete room hun waardering waardig is.

WEEGSCHAAL (23 september – 22 oktober): SAUVIGNON BLANC

Als kenners van alles wat ze doen, zal een Weegschaal weten dat witte wijn perfect past bij kalkoen. Ze hechten veel waarde aan een goede afstemming op hun smaak, voor deze markante dag beveelt JackandBeyond.com een goede sauvignon blanc aan!

SCHORPIOEN (23 oktober – 21 november): ESPRESSO MARTINI

Scorpios zijn gepassioneerd en berekenend in alles wat ze doen. Met een beetje sensueel mysterie dat zich op kerstdag en nieuwjaaravond verbergt, zal de intense smaak van een espressomartini hun verlangens bevredigen.

BOOGSCHUTTER (22 november – 21 december): SHERRY

Een Boogschutter is avontuurlijk, hilarisch en vol verhalen. Wat is er beter te drinken bij hun diners dan een groot glas sherry? Een sterke slok zal af en toe een ander feestelijk verhaal doen beginnen om de hele dag te laten voortbestaan.

STEENBOK (22 december – 19 januari): BRANDY

Met een onwrikbare focus om het feest te veroveren, waardeert een Steenbok iets dat hen niet afleidt of hun maaltijd verpest. Sterk genoeg om ze geconcentreerd te houden, evenwichtig genoeg om hen binnen de perken te houden is een brandewijn perfect! .

WATERMAN (20 januari – 18 februari): TIA MARIA

Deze kerst en vooral met het jaar dat we hebben gehad, zullen de Aquarianen op zoek gaan naar iets anders om te drinken. Ze moeten hun eigenheid omarmen en kiezen voor een lekkere Tia Maria – perfect netjes of als basis voor een experimentele cocktail.

VISSEN (19 februari – 20 maart): SNEEUWBALCOCKTAIL

Kerstmis is de tijd om te dromen en te verdwalen in onze verbeelding, dat is wat een Vissen graag doet. Vissen moeten hun vriendelijke en creatieve aard omarmen door te genieten van een sneeuwbalcocktail – zacht van smaak en etherisch van uiterlijk.