100% plantaardige, biologische, culinaire sauzen zonder lactose en op basis van cashewnoten. Het assortiment van sauzen van Pa’lais bestaat uit vier smaken: natuursaus, voor veelvuldig gebruik, net zoals room; bechamelsaus voor gratins, Alfredosaus voor pasta’s en Shiitakesaus voor gastronomische gerechten.
Gezonde en romige maaltijden bereiden is nog nooit zo snel en zo eenvoudig geweest. Pa’lais is dan ook het bewijs dat je gezond, lekker en milieuvriendelijk kunt eten en er plezier aan kunt beleven bij het koken. Deze sauzen brengen dan ook de authentieke smaken terug op je bord.
Pa’lais Natuur Saus : Echt romig, zonder zuivel
Pa’lais Natuur Saus is een heerlijk romige saus op basis van duurzame cashewnoten, zonder toevoeging van melk, room, boter of meel. Deze romige saus brengt zachtheid in al je gerechten en bereidingen. De natuurlijke en volle smaak maakt de saus geschikt voor dagelijks gebruik in jouw keuken, zowel koud als warm.
Gebruik : Gebruik als basis voor een koude saus of dressing met een gladde textuur. Mix in een soep voor een romig resultaat of gebruik als afwerking. Maak warme sauzen romiger of gebruik in een pasta zoals carbonara. Afkruiden naar smaak. Goed schudden voor gebruik.
Pa’lais Shiitake Saus : Ummmmmami!
Pa’lais Shiitake Saus is een heerlijk romige en plantaardige saus met shiitake champignons en rozemarijn, bereid op basis van duurzame cashewnoten. Geen melk, room, boter of bloem. Het brengt een rijke textuur en champignonsmaak aan uw favoriete plantaardige proteïnen, gegrilde groenten of pastas.
Gebruik : Snel heerlijke vegetarische stoofschotels bereiden of al uw gerechten verrijken met de unieke smaak van shiitake champignons is heel eenvoudig met deze kant-en-klare saus. Warm de saus op in een pan, kruid af naar smaak en serveer de saus met gegrilde groenten en wat plantaardige proteïnen voor extra smaak en textuur op het bord. Goed schudden voor gebruik..
Pa’lais Bechamel Saus : Gratineren als een chef
Pa’lais Bechamel Saus is een plantaardig alternatief voor de klassieke bechamelsaus, maar dan zonder melk, room, boter of bloem. Het brengt een romige en smakelijke textuur aan uw lasagne, aardappelgratin of bij groenten in witte saus zoals bloemkool en broccoli. De Pa’lais Bechamel Saus wordt op traditionele wijze gefermenteerd op basis van duurzame cashewnoten.
Gebruik : Gebruik zoals een bechamelsaus. Verras jezelf met heerlijk zachte texturen in al je gerechten. Opwarmen in een pan en afkruiden naar smaak. Goed schudden voor gebruik.
Pa’lais Alfredo Saus : Net als kaas!
Pa’lais Alfredo Saus is een plantaardig alternatief voor kaassaus, gefermenteerd op traditionele wijze op basis van duurzame cashewnoten. Geen melk, room, boter of bloem. Het geeft een rijke, romige textuur en een unieke kaassmaak aan uw spaghetti carbonara, groentegratin of macaroni.
Gebruik : Het bereiden van lekkere plantaardige en kazige gerechten is eenvoudig met deze kant-en-klare saus. Verwarm het in een pan, kruid af naar smaak en meng het met met je pasta. Goed schudden voor gebruik.
Loaded nacho’s met kruidig seitangehakt, kaassaus en tomaat-jalapeno salsa
Ingrediënten: 1 pakje De Hobbit seitangehakt (200 gram), 1 flinke eetlepel tex-mex kruiden, 1 potje Pa’lais Sauce Alfredo, 100 gram vegan cheddar, geraspt, 250 gram nacho chips, 2 handenvol kerstomaten, gehalveerd,Schijfjes jalapeno (in bokaal), naar smaak, 2 lente-uitjes en 1 kleine rode ui, fijngesneden, 1 limoen, een bosje koriander, blaadjes en steeltjes fijngehakt, een bosje munt, blaadjes fijngehakt, olijfolie, peper en zout.
Bereiding: Verwarm de oven voor op 200°. Bak het seitangehakt in wat olie op middelhoog vuur. Kruid met tex-mex kruiden, peper en zout. Verwarm de Sauce Alfredo in een steelpan en voeg de vegan cheddar toe. Laat al roerend de cheddar smelten. Klop indien nodig met een garde om er een homogeen geheel van te maken. Doe de helft van de nacho’s in een ovenvaste schaal. Verdeel de helft van de Sauce Alfredo over de nacho’s en lepel er de helft van het seitangehakt over. Herhaal met een tweede laag nacho’s, Sauce Alfredo en seitangehakt.
Plaats 10 minuten in de oven of tot wanneer de hoekjes van de nacho’s beginnen te kleuren. Maak ondertussen de salsa: meng de tomaten met de jalapeno en ui. Meng met het sap van 0,5 à 1 limoen en een lepeltje olijfolie. Roer er een deel van de koriander en munt onder en kruid met peper en zout. Werk de warme nachoschotel af met de salsa, de rest van de verse kruiden, peper en zout. Serveer onmiddellijk!