Partnership Le Pain Quotidien en Osan

Le Pain Quotidien kondigt een partnerschap aan met Osan, een alcoholvrije drank ontwikkeld door sterrenchef Sang Hoon Degeimbre. Vanaf februari vind je in de Belgische restaurants van Le Pain Quotidien OSAN, een alcoholvrije drank op basis van biologische planten en bloemen. Als lokaal en biologisch product past Osan dan ook perfect bij de waarden van Le Pain Quotidien. Osan, een alcoholvrije drank is ontwikkeld door sterrenchef Sang Hoon Degeimbre, eigenaar van het beroemde restaurant ‘L’air du temps’.

Met Tournée Minerale® in aantocht, die de hele maand februari duurt, zijn de positieve effecten van een alcoholvrije maand welbekend: door geen alcohol te consumeren slaap je beter, voel je je beter, krijg je meer energie, kan je je beter concentreren, verlies je gewicht… Annick Van Overstraten, CEO van Le Pain Quotidien, licht toe: “We zijn verheugd deze nieuwe samenwerking aan te kondigen. Vooral omdat het in de lijn ligt met de aanpak van Le Pain Quotidien om zijn gasten te begeleiden en aan te moedigen hun gewoonten te veranderen en hen tegelijkertijd het plezier van een maaltijd zonder alcohol te laten ervaren. Bovendien is het gebaseerd op lokale, biologische en gezonde producten!”

OSAN, alcoholvrije drank voor een unieke maaltijd

Osan is een alcoholvrije drank zonder geraffineerde suikers, gemaakt van biologische planten en bloemen met een complexe neus. Het bestaat uit biologische planten en bloemen geoogst in het seizoen, biologische kruiden en een vleugje biologische honing. Met zijn lange afdronk past deze drank perfect bij de gerechten van Le Pain Quotidien: beleving en zintuiglijk genot worden gecombineerd met het plezier van gezellig te tafelen en bevredigt het gehemelte van levensgenieters die op zoek zijn naar nieuwe smaken.

Het productieproces is uniek voor OSAN en werd ontwikkeld op basis van onderzoek door Sang Hoon Degeimbre met ingenieurs in België. Osan heeft een lage glycemische index en is daarom bijzonder geschikt voor diabetici en mensen die graag op hun figuur letten.

OSAN bestaat in drie smaakfamilies, zoals de drie belangrijkste wijnfamilies, en gaat op dezelfde manier samen met spijzen: “als een witte, als een rosé, als een rode”.