Pascale Naessens lanceert foodbox voor Pasen

Pasen en gezellig tafelen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dankzij Pascale Naessens hoef je dit jaar geen uren in de keuken te spenderen. België ’s best verkopende culinaire auteur ontwikkelde namelijk speciaal voor Pasen een aan huis geleverde ready-to-eat foodbox met een culinair 4-gangenmenu. Het enige wat jij nog moet doen, is de gerechten opwarmen en de voeten onder tafel schuiven.

Gezondheid en genot kúnnen hand in hand gaan. Dat bewijst lifestyle-icoon Pascale Naessens met elk kookboek dat ze op de markt brengt. Al tien jaar geeft ze ons daarmee een kijk in haar intuïtieve keuken. Dat die levensstijl gesmaakt wordt, bewijst haar titel van bestverkochte culinaire auteur van België. Fans van Naessens weten dat je niet per se hoeft te zwoegen in de keuken om (h)eerlijke maaltijden op tafel te toveren. Meer nog: Pascale staat zélf niet graag al te lang in de keuken. Die tijd spendeert ze namelijk liever aan tafel. Al is het natuurlijk nóg leuker als er voor jou gekookt wordt. Dankzij de culinaire foodbox van Pascaele Naessens in samenwerking met professioneel dienstverleningsbedrijf Aramark, lijkt het alsof de lifestyle-chef elk gerecht speciaal voor jou bereid heeft.

Pascale Naessens x Aramark

Wie nog niet bekend is met de lowcarb keuken van Pascale Naessens, kan dankzij deze paasbox proeven van een totaalervaring, van voorgerecht tot dessert. Pascale staat gekend om enkel te koken met natuurlijke, volwaardige ingrediënten die je lichaam voeden en verzadigen. Haar keuken is licht verteerbaar, maar zeker niet light. Brood, aardappelen en rijst maken plaats voor gezonde vetten en onbewerkte voedingsmiddelen. Het resultaat is een mooie, kleurrijke en eerlijke keuken, waarvan je blij en gelukkig wordt omdat je weet dat elke hap lekker en gezond is, je energie geeft en goed is voor je lijf en lijn.

Pascale Naessens: “Een foodbox uitbrengen vergt kennis, organisatie en een groot team van gedreven mensen waarop je kan vertrouwen. Vandaar de samenwerking met Aramark, een professioneel dienstverleningsbedrijf met een sterke basis in catering. Ik vond het bijzonder aangenaam om samen te werken met hun chef en culinair adviseur, Rosario Butera. Zijn technische kennis om mijn recepten en gerechten op grotere schaal te brengen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, stemde mij helemaal gerust. Elk gerecht wordt stuk voor stuk met de grootste zorg, met de hand én vers bereid. Daardoor kan alles ook ingevroren worden. Tenminste als je zo lang kan wachten om ervan te genieten (lacht).”

Genieten zonder schuldgevoel

Pascale Naessens werkt enkel met natuurlijke producten en trekt die lijn dan ook graag door naar de verpakking van haar culinaire paasbox. Het verpakkingsmateriaal is gemaakt van 100% rietsuiker, waardoor die niet alleen recycleerbaar, maar ook composteerbaar is. Daarnaast vond Pascale het ook belangrijk dat in de lijm van de verpakking geen bamboe is verwerkt. Bij hoge temperaturen is bamboe namelijk giftig. Dankzij de genomen maatregelen, kan de verpakking nu zorgeloos verhit worden tot 180 graden, maar liefst 48 uur in de ijskast geplaatst worden (zonder dat het karton slap wordt) en – indien de honger niet té groot is – ook ingevroren worden.

Stijn Crombé, Executive Managing Director Aramark Belux: “De huidige takeaway trend heeft jammer genoeg gezorgd voor een stijging van plastic verpakkingen. En dat terwijl er alternatieven bestaan die niet belastend zijn voor het milieu. We vinden het belangrijk om de afvalberg niet nóg groter te maken.”

“De huidige takeaway trend heeft jammer genoeg gezorgd voor een stijging van plastic verpakkingen. En dat terwijl er alternatieven bestaan die niet belastend zijn voor het milieu. We vinden het belangrijk om de afvalberg niet nóg groter te maken. Duurzaamheid, gezondheid en bewust consumeren dragen wij als bedrijf hoog in het vaandel. In combinatie met een passie voor lekker en puur eten zorgt dat voor een perfecte match met Pascale. We zijn er dan ook trots op dat die gedrevenheid voor kwaliteit en smaak terug te vinden is in de gerechten.”

Het menu

De synergie tussen Pascale Naessens en Aramark resulteert in een culinair 4-gangenmenu voor twee personen dat aan huis geleverd wordt. Het menu is volledig gebaseerd op de recepten van Pascale Naessens en werd zorgvuldig van A tot Z met de hand bereid door de chefs van Aramark. Daardoor moeten de gerechten enkel nog in de oven – of bij goed weer op de BBQ – opgewarmd worden.

Menu:

Voorgerecht : Gevulde kalkoen met groenten en champignons

Tussengerecht : Pittige rode biet met ricotta uit de oven

Hoofdgerecht : Ovenschotel met lamskotelet en pompoen

Nagerecht : Frambozen cheesecake met bodem van noten en gedroogde abrikozen

(Optioneel) wijn: ESPANA, NAVARRA D.O. ‘La Fuente de Nekeas’ ‘Crianza’ Bodegas Nekeas – Hoogstaande rode wijn van Cabernet Sauvignon en Tempranillo die body en fruit combineert. (Optioneel kindergerecht) : Gehaktballetjes met tomatensaus en spinazie + Chocolade eitjes (Belvas Bio Fairtrade)

De foodbox is verkrijgbaar vanaf € 83 voor twee personen. Daarbij kan je nog een kindergerecht mét Fairtrade paaseitjes bestellen voor € 8,5 en/of een door de sommelier uitgekozen fles wijn voor € 12. Het menu is te bestellen via de website van Aramark: www.aramark-direct.be, en dat vóór dinsdag 30 maart. De paasbox wordt vervolgens aan huis geleverd op zaterdag 3 april.