Restaurant Argan – Dolce LaHulpe

Restaurant Argan nodigt u uit op de nieuwe terrasuitbreiding waar u zich heerlijk kunt onderdompelen in de buitenlucht en het onthult zijn zomermenu.

 

Op enkele minuten afstand van Brussel biedt restaurant Argan in Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels zijn gasten een compleet nieuw en verfrissend menu aan. Een onderdompeling in het midden van de natuur, waar u uitgenodigd wordt om op elk moment van de dag een gastronomische pauze in te lassen.

Meesterlijk georkestreerd door chef-kok Adrien Clauwaert, laat het Argan ons proeven van een eigentijdse sfeer waar de strakke lijnen van het ontwerp gecombineerd worden met zachte kleuren, geïnspireerd door het decor en natuurlijke materialen zoals hout, als een eerbetoon aan het boslandschap. De grote ramen bieden een prachtig uitzicht over het Zoniënwoud.

Het meubilair, vakkundig opgesteld over een oppervlakte van meer dan 600 m2, zorgt voor privacy met royale afstanden tussen de tafels. De open keuken geeft de gasten de kans om het spektakel van de koks te aanschouwen terwijl ze druk bezig zijn de verschillende menuopties te bereiden. Er is voor elk wat wils. Het motto blijft onveranderd: verse en seizoensgebonden producten.

Om uw smaakpapillen te prikkelen kunt u genieten van onze Toscaanse, Oosterse of Belgische gemengde schotels als de perfecte begeleiding bij het aperitief. Voorgerechten zijn onder andere een mediterrane salade, garnalenkroketten of een royale burrata. De ontdekking gaat verder met de Dolce of Veggie burger, de Club sandwich, een geroosterde zalm of een fijne plak rundvlees. In het weekend zijn er ook gegrilde lamskoteletten of scampi’s verkrijgbaar. Wat de desserts betreft, wie zou de Belgische chocolademousse en zijn gezouten boterkaramel, de vanille-en frambozencrème brulée of het ijsassortiment kunnen weerstaan?

Het gloednieuwe terras wordt een rendez-vous voor de lunch en het diner, in een gezellig ambiance. Het terras ligt op een houten dek tegen een achtergrond van bomen en de in het woud levende dieren, en is gevuld met de zachte geur van beukenhout onder de zachte streling van de zon. Een rustige en inspirerende plek, waar u in een ontspannen sfeer gezellig kunt zitten praten. De maaltijden strekken zich uit en u voelt zich weer tot leven komen.

Geef na de lunch toe aan de verleiding om een wandeling te maken in het nabijgelegen majestueuze Solvaypark, waar het Folon-museum is gevestigd of onderneem een zintuiglijke reis in de Cinq Mondes Spa.

Verschillende wandel-en fietsroutes komen samen in de richting van de Dolce La Hulpe Brussels. Deze uitstapjes, voor elk niveau, worden gedetailleerd weergegeven op Routeyou.com. Een goed excuus om een gastronomische tussenstop te plannen! Bovendien, is het restaurant 7 dagen per week onafgebroken open van 12.00 tot 22.30 uur en de toegang wordt vergemakkelijkt door een grote gratis parking.

Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels

Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels is een 4-sterren Hotel & Resort met een hedendaags design dat gelegen is midden in het Zoniënwoud en op slechts 15 km van het centrum van Brussel. Dit hotel biedt schitterende vergezichten over het bos en stelt zijn gasten 264 kamers en suites ter beschikking, alsmede een Argan restaurant dat een onderdompelende culinaire ervaring in het bos biedt en een elegante brasserie, die beide gerechten van seizoensproducten aanbieden, een bar en een loungeterras. Op het gebied van vrijetijdsbesteding biedt het hotel een somptueuze Spa Cinq Mondes van 800 m², uniek in België, buiten tennisbanen en een wellnesscentrum met binnenzwembad, sauna, hamam, fitnesszaal en lesruimten.

Bezoek www.dolcelahulpe.com/nl