Restaurant Lambertini geopend in Imeldaziekenhuis Bonheiden

Het Imeldaziekenhuis en Lunch Garden hebben de handen in elkaar geslagen. Het bezoekersrestaurant Lambertini annex broodjeszaak en innoverende shop van het nieuwe Imeldaziekenhuis, dat eind oktober openging in Bonheiden, wordt uitgebaat door restaurantketen Lunch Garden. Bezoekers, patiënten en personeel kunnen er op elk moment van de dag genieten van een uitgebreid aanbod aan gezonde en betaalbare maaltijden.

De drijfveer achter de samenwerking moet gezocht worden in een gedeelde filosofie: zowel het Imeldaziekenhuis en Lunch Garden willen de klant centraal stellen. Stefaan Claeys, directeur van het Imeldaziekenhuis: “Samen met Lunch Garden willen wij onze klant centraal stellen en de beste diensten aanbieden. Wij hebben er dan ook bewust voor gekozen om een professionele invulling te geven aan ons bezoekersrestaurant.”

Ook in dit nieuwe concept zijn kwaliteit, gezondheid en betaalbaarheid de sleutelwoorden. Bezoekers, patiënten maar evengoed medewerkers van het Imeldaziekenhuis kunnen voortaan genieten van een gevarieerd aanbod van lekkere maaltijden. Naast de Belgische klassiekers zullen ook salades en pasta-, wok- en grillgerechten op de menukaart staan. Er is bovendien een aparte “take-away” afdeling met huisbereide broodjes en slaatjes om mee te nemen. Het restaurant heeft eveneens een shopgedeelte waar bezoekers terecht kunnen voor een kleine snack, een tijdschrift of een geschenkje.

Voor Lunch Garden kadert het nieuwste restaurant Lambertini binnen de strategie van uitbreidingen en diversificatie: “Onze samenwerking met het Imeldaziekenhuis bevestigt onze filosofie: mensen op mooie en diverse locaties inspireren bij een lekkere, gezonde Belgische hap aan een democratische prijs”, stelt Annick Van Overstraeten, CEO Lunch Garden.